Om de Dag van de gegevensbescherming te vieren, biedt Fellowes tot wel €100 cashback !!

Wat is de Dag van de gegevensbescherming?
De Dag van de gegevensbescherming is een internationaal evenement dat elk jaar op 28 januari plaatsvindt. Op die dag wordt de eerste internationale gegevensbeschermingswet gevierd om het bewustzijn van gegevensbescherming te vergroten en mensen voor te lichten over het belang van privacy en gegevensbescherming.

Algemene Verordening Gegevensbescherming
De Dag van de gegevensbescherming promoot natuurlijk ook de wetgeving van de Algemene verordening gegevensbescherming, die op 25 mei 2018 onderdeel werd van de Europese wetgeving. De verordening geeft aan hoe persoonsgegevens moeten worden beschermd, behandeld en vernietigd.

In de AVG staat dat persoonsgegevens op een veilige manier verwerkt moeten worden en dat ze beschermd moeten worden tegen ongeautoriseerde of onwettige verwerking en onopzettelijk verlies, vernietiging of schade, met behulp van passende technische en organisatorische maatregelen. Als bedrijven niet voldoen aan de AVG, lopen ze het risico op een boete van tot wel 20 miljoen euro of 4% van hun wereldwijde omzet.

Als u vragen heeft over deze cashback actie, kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag.