Correctbook: hoe werkt dit het beste?

In dit blog vertellen wij u wat meer over het gebruik van Correctbook: Hoe werkt het product op zijn best?

Wat Correctbook schrijfmateriaal uniek maakt, is dat het de beste schrijfervaring geeft in combinatie met goede uitwisbaarheid. Het speciale Correctbook® Core papier schrijft minstens net zo lekker als gewoon papier.
Correctbook® inkt droogt binnen vijf seconden. Daarna zijn de notities niet meer per ongeluk weg te halen met de hand. Voor het wissen van tekst, gebruikt u de achterkant van de marker om kleine stukjes tekst of losse letters te wissen. Voor het wissen van grotere stukken tekst of hele bladzijden, gebruikt u een licht vochtig doekje, het speciale Correctbook® Wisdoekje. Voor een grondige reiniging van een heel boekje of een deel daarvan, is de Correctbook® schoonmaakset ideaal. Staan notities al langer dan drie weken in je Correctbook? Dan adviseren wij om onze speciaal ontworpen schoonmaakmaterialen te gebruiken zoals de Correctbook® sponsjes en de Correctbook® schoonmaakset.

Mocht u vragen hebben over het Correctbook of deze willen bestellen, neem dan graag contact met ons op via 079 – 888 33 75.

 

 

Of deel dit artikel via Whatsapp