Hoe werken 3M privacyproducten?

3M Privacyfilters maken gebruik van geavanceerde microlouver-technologie om te voorkomen dat mensen van opzij kunnen meekijken, terwijl de bedoelde gebruiker een kristalhelder beeld te zien krijgt. Het resultaat? U kunt de informatie op het scherm perfect zien, terwijl de mensen om u heen alleen een donker scherm zien.

Zo werkt een privacy filter van 3M

 

Voor 95% van alle beveiligingsincidenten geldt dat menselijke fouten hiervan de oorzaak zijn.
Een vergissing is zo gemaakt. Maar toestaan dat vertrouwelijke informatie op een scherm visueel wordt gehackt, is een fout die IT-beveiligingsmedewerkers van veel organisaties zich niet kunnen veroorloven te maken. Voor een moderne, mobiele zakelijke omgeving is visuele privacy belangrijker dan ooit.

3M levert een eenvoudige, redelijke en kostendoeltreffende oplossing

 

Visueel hacken is eenvoudig en is zo gepiept.
Voor het experiment met visueel hacken, dat werd gesponsord door 3M en uitgevoerd door het Ponemon Institute, werd in het geheim een ‘hacker’ naar deelnemende bedrijfskantoren gestuurd om enkel op visuele wijze informatie te verzamelen. De hacker wist in 91% van de gevallen gevoelige informatie te bemachtigen.

Voor alles een privacy oplossing

 

Iedereen kan een visuele hacker zijn, zowel op kantoor als daarbuiten.
Visuele privacy is niet alleen in openbare ruimtes een probleem. Hoeveel bezoekers en externe medewerkers zijn er dagelijks bij u op kantoor aanwezig? Het zijn in uw organisatie niet alleen uw werknemers die gevoelige gegevens kunnen zien.

Als u meer informatie wenst of de privacy filters wilt bestellen, kunt u contact met ons opnemen.