Magic-Chart; Unbox your meeting!

Bent u op zoek naar een creatieve tool voor het samenwerken en presenteren? Naar een cool communicatiemiddel dat altijd en overal te gebruiken is? Dan is Magic – Chart wat u zoekt. Dankzij een set unieke eigenschappen zorgen de kant-en-klare, statische schrijfvellen voor creativiteit en energie in elke meeting en presentatie.

Of het nu gaat om een spontane brainstorm, een interactieve workshop of speciale scrumsessie; Magic-Charts maken van elke omgeving ene interactieve werkruimte. Want door ideeën op te schrijven, te schetsen en te delen denken we veel makkelijker out-of-the-box.

Meet Anywhere

Met Magic-Chart kunt u letterlijk uitpakken, altijd en overal. Juist ook buiten de gebruikelijke kantooromgeving! Alles wat nodig is, is een gladde ondergrond -bijvoorbeeld een raam, deur of muur-, een set Magic-Chart en wat markers (waar er al standaard één van wordt meegeleverd).

Stimuleer creativiteit

Magic-Chart vellen zijn bovendien gemakkelijk te verplaatsen en opnieuw te positioneren, waardoor mensen kunnen reageren op elkaar. Het is net analoog swipen! Dit interactieve element voegt energie toe aan elke bijeenkomst; het belangrijkste ingrediënt om creativiteit te stimuleren. Na afloop kunnen de Magic-Chart vellen weer eenvoudig worden meegenomen of opnieuw gebruikt (Whiteboard en Clearboard variant met uitwisbare markers).

Succesvol samenwerken

Magic-Chart is ontwikkeld om succesvoller samen te werken, vooral bij een wisselende werkomgeving of wanneer je écht eens out-of-the-box wil denken en werken. Kies ervoor om ze vóór een presentatie te beschrijven of doe het ter plekke samen. Met Magic-Chart ben je zeker van een goede voorbereiding en uitvoering: iedereen kan meedoen en je kan direct ideeën visualiseren en verzamelen.

Nieuw: Paperchart en Draagkoker

Nieuw in de Magic-Chart familie is Paperchart: een royale papieren variant voor eenmalig gebruik. Voor de fans van Magic-Chart is nu bovendien een speciale draagkoker beschikbaar. Handig in gebruik, stoer qua uitstraling.

Mocht u Magic Chart willen bestellen of u heeft een vraag, dan kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Of deel dit artikel via Whatsapp