Met Managed Print Service van Brother heeft u geen zorgen meer over uw printer(s)

Romijn Office Supply uit Zoetermeer is specialist in kantooroplossingen, waaronder veel printeroplossingen. We zijn merkonafhankelijk en leveren alle merken printers en printer supplies vanuit voorraad. Om u optimaal te ontzorgen bieden we daarnaast ook Managed Print Service van Brother. We zullen hierover een nadere toelichting geven.

Managed Print Service

Met Brother Managed Print Service heeft u de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van uw volledige printerpark te verbeteren en tevens de printkosten drastisch te verlagen. U beschikt daarnaast over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer inzicht en controle over de printkosten

Met Managed Print Services van Brother  beschikt u over een systeem om zonder extra inspanning of kosten uw printers te beheren.
U heeft volledig inzicht en controle over de printkosten en betaalt alleen voor de pagina’s die u afdrukt. Daarnaast is Brother Managed Print Service toegankelijk voor zowel kleine als grote bedrijven, omdat er standaard geen minimum aantal afdrukken vereist is. Dit is echter wel mogelijk om de kosten per pagina verder te verlagen.

Automatisch verbruiksartikelen bestellen

Met Purchase & Click kunt u via uw eigen pagina op de webportal precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. U geniet altijd van de laagste printkosten zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Service inbegrepen

Service op locatie is standaard inbegrepen voor de volledige duur van het contract. Brother beschikt over een eigen technische binnen- en buitendienst en hierdoor kunnen wij snel en vakkundig reageren. Mocht het nodig zijn dan komen wij de volgende werkdag (NBD, Next Business Day) op locatie het probleem verhelpen.

Purchase & Click in het kort

Purchase & Click van Brother Managed Print Service is een eenvoudige en effectieve manier om uw zakelijke printbehoeften te regelen. U heeft geen omkijken meer naar uw printers, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden, maar wel profiteert van zeer lage afdrukkosten en direct inzicht heeft zodat u kosten besparend kunt werken.

Via een login op de webportal kunt u precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. Daarnaast bestellen de aangesloten printers automatisch verbruiksartikelen als dit nodig is en worden deze gratis op de juiste locatie afgeleverd. Onderhoud is standaard inbegrepen in het programma en er zijn tevens mogelijkheden om de installatie te laten verzorgen.

Zo werkt het

Met 3 simpele stappen uw printkosten verlagen en uw huidige printproces verbeteren.

1. Romijn Office Supply zal uw huidige printerpark en printbehoeften beoordelen en advies geven over de oplossing die het beste bij u past.

2. Indien gewenst kunnen we u begeleiden bij het implementeren van eventuele veranderingen of het installeren van de printers.

3. Tot slot zullen wij u blijven ondersteunen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste en meest voordelige printoplossing.

Mocht u vragen hebben of vrijblijvend advies wensen, neem dan graag contact op.