Pakket verzenden? We hebben alles om jouw pakketje zonder zorgen te versturen.

Klik op de banner om alle verpakkingsmaterialen te bekijken in onze webshop.

De feestdagen komen er weer aan. Tijd voor leuke sinterklaascadeaus en mooie kerstgeschenken. Sommige klein, andere groot, maar allemaal even bijzonder. Wel zo belangrijk dus dat jouw cadeau goed aankomt. Gelukkig bestaan er verschillende verpakkingsmaterialen, zodat jij jouw pakketje zonder zorgen op kunt sturen. Romijn Office Supply uit Zoetermeer helpt je er graag mee!

VERZENDDOZEN
Voor de meeste cadeaus zal je de verzenddoos gebruiken. Verzenddozen heb je namelijk in vrijwel alle varianten en formaten. Verstandig is het om, voordat je de keuze voor een doos maakt, eerst je cadeautje op te meten. Kies een doos die nét wat groter is dan jouw cadeau. Dan kun je het indien gewenst nog opvullen met beschermingsmateriaal. Ga in ieder geval niet voor een te grote verzenddoos, want het zou zonde zijn als je cadeau in de doos gaat zweven. Wil je een folder, flyer of poster verzenden? Kies dan voor een verzendkoker. Zo komt jouw geschenk zonder vouwen en kreukels bij de ontvanger aan. En wist je dat er zelfs een aparte verzenddoos is voor wijn? Ideaal voor een kerstgeschenk!

BRIEVENBUSBOX
Heb je een klein product dat prima door de brievenbus past, maar wel voldoende bescherming nodig heeft? Kies dan de brievenbus box. Brievenbusboxen zijn gemaakt van sterk karton, waardoor het geschikt is voor het versturen van waardevolle producten. En het is handig, want de ontvanger hoeft voor deze verzending niet thuis te zijn. De brievenbus box is beschikbaar in verschillende formaten, van minimaal 165 x 120 mm tot maximaal 350 x 230 mm. Is je pakket groter? Dan kun je het beste voor een verzenddoos gaan.

VERPAKKINGSROLLEN
Naast de gebruikelijke verzend methodes, bestaat er tegenwoordig ook een andere optie; de verpakkingsrol. Hierbij rol je het benodigde materiaal af, leg je je product in het midden en rol je het verpakkingsmateriaal eromheen. Druk de randen van de verpakking dicht en je pakket is klaar voor verzending. Het verpakkingsmateriaal is namelijk zelfklevend. Je hebt dus geen tape nodig en het blijft niet aan je product plakken. Deze optie is ideaal als je haast hebt of wanneer je producten wilt verzenden die niet in een standaard doos of box passen.

Vragen of advies nodig? Bel of mail ons gerust!

Of deel dit artikel via Whatsapp