Ons assortiment is voortdurend in beweging. We informeren u graag over de laatste product- en prijsontwikkelingen, over eventuele alternatieven en over accessoires. Om direct te zien welke artikelen recent nieuw zijn toegevoegd in het assortiment, klik hier voor de online catalogus.

Het logistiek centrum

In het geavanceerde logistieke centrum  liggen meer dan 23.000 verschillende artikelen op voorraad. Daardoor zijn wij en u ervan verzekerd dat bestellingen snel op het juiste adres afgeleverd worden. We hebben een uitgebreide collectie kantoorbenodigdheden die uw werkzaamheden makkelijker maken. Waaronder ergonomisch verantwoorde bureaustoelen en – tafels, polssteunen, muismatten, en voetenbanken. Om de online kantoorgids te bekijken, met de meest verkochte artikelen, klikt u dan hier.

Quantore heeft een geavanceerd logistiek centrum met een vloeroppervlakte van ruim 20.000 vierkante meter. Het geavanceerde magazijn biedt ruimte voor ten minste 23.000 verschillende artikelen en kan zo’n 35.000 orderregels per dag verwerken. Het pand beschikt over 12 laaddocks en 6 losdocks. Een lopende band van maar liefst 2 kilometer lang brengt kantoorartikelen naar de sorter, waar 1200 dozen per uur kunnen worden klaargemaakt voor verzending. Het magazijn is verregaand geautomatiseerd en voorzien van de meest geavanceerde systemen

De meest verkochte artikelen vindt u in onze Top 1000 online catalogus. Om deze Top 1000 te bekijken, klikt u dan hier.

logistieke centrum

Verpakken en verzenden

Er worden dagelijks nog steeds duizenden brieven en pakketjes verzonden en bezorgd. In diverse formaten en met en verschillend gewicht. Gelukkig bestaan er evenveel materialen om te zorgen dat de brief of pakketje altijd netjes wordt afgeleverd. Posters verstuur je in een speciale koker, voor een klein breekbaar goed bestaan er luchtkussenenveloppen en grote orders passen in een stevige verzenddoos. Altijd voorzien van een duidelijk label of adresetiket.

Sinds kort vindt u de meest verkochte artikelen in een speciale deelcatalogus ‘Post en Verzenden’. Om deze online catalogus te bekijken, klikt u dan hier.

enveloppen-VNKK7185_tn

Cartridge Selector

De beste zoekmachine voor originele en alternatieve cartridges. Op zoek naar een cartridge voor uw printer? Met de cartridge selector in onze webshop vindt u eenvoudig de juiste cartridge op basis van printermerk, type, model of cartridge nummer. Hij biedt niet alleen originele cartridges aan, maar toont waar mogelijk ook een goedkoper en kwalitatief sterk alternatief. Om direct naar de cartridge selector te gaan, klikt u dan hier.

Met Quantore Inkt & Toner bespaart u geld, maakt u meer prints én draagt u ook nog eens positief bij aan het milieu. Quantore Inkt & Toner worden zo veel mogelijk hergebruikt en gerecycled.

toner-VNKM2272_tn

Agenda’s en organizers

Een strakke planning en een georganiseerd overzicht. Een agenda is daarbij onmisbaar. Deel uw tijd snel, efficient en overzichtelijk in. Nooit meer dubbele afspraken of een vergadering vergeten. Wij leveren agenda’s, organizers, vullingen, jaarplanners en kalenders in alle soorten en maten. Informeer naar onze agendaspecial of voor de online Agenda Special, klik hier.

kalender-VNKM4000_tn

Quantore huismerk

De Quantore (huis)merkartikelen staan bekend als de ‘Quality products for office and more’. Het merk bestaat sinds 2007 en omvat een brede keuze aan kwaliteitsproducten, die tegen een scherpe prijs verkrijgbaar zijn. Inmiddels bestaat het assortiment uit meer dan 1.000 artikelen (inclusief Quantore Inkt & Toner-artikelen).

Een groot deel van deze Quantore huismerk artikelen vindt u in de handige online catalogus, klikt u dan hier.

Het Quantore merk heeft een breed assortiment, de artikelen zijn van hoge kwaliteit en doordat er grote volumes worden ingekocht kunnen we de producten tegen scherpe prijzen aanbieden.

Notarisbenodigdheden

Ook voor notariskantoren biedt Romijn Office Supply een compleet assortiment met daarin onder andere notariszegels, kunststof oogjes, notaris stempels, archiefmaterialen en nog veel meer. Dit assortiment kan ook vanuit voorraad geleverd worden, bij uw kantoor in Nederland en België.

notariszegels

Mocht u vragen hebben, of advies wensen, neem dan graag contact met ons op.

Romijn Office Supply: snel, gemakkelijk én altijd voordelig.

Hierbij vindt u enkele artikelen die onlangs zijn toegevoegd aan het voorraad assortiment: