Altijd kunnen printen, voor welke hub je ook kiest.

Romijn Office Supply uit Zoetermeer biedt een groot assortiment inkjet- en laserprinters, met bijbehorende inkt en toner. De manier waarop we werken is afgelopen jaren sterk veranderd. Dit blog gaat over hybride werken en de verschillende hubs die we gebruiken met een printeroplossing van Canon die daarbij aansluit.

Vier hybride hubs

Canon heeft vier hybride hubs gecreëerd waarin ze de uitdagingen en oplossingen van hybride werken definiëren. Van welke hub maak jij het meeste gebruik?

Kantoor-hub

De kantoor-hub is en blijft essentieel. Zo geeft 87% van de werknemers aan dat het belangrijk is voor de samenwerking met collega’s en het opbouwen van relaties. Daarnaast zit er nog een groot voordeel aan en dat is namelijk dat het je productiviteit bevordert. Dit komt doordat je alles bij de hand hebt.

Je kunt makkelijk een beroep doen op collega’s doordat zij altijd in de buurt zijn én je hebt betere apparatuur tot je beschikking, denk bijvoorbeeld aan printers.

Coworking-hub

Je hoort tegenwoordig steeds vaker de term coworking voorbijkomen. Maar wat houdt het eigenlijk in? Een coworking-hub is een ruimte waarin verschillende freelancers, die voor verschillende opdrachtgevers werken, samenkomen.

In een coworking-hub deel je alles, van pennen, water, papier tot printers. Een groot voordeel is dat je op deze manier de kosten kunt delen. Hiernaast word je als ondernemer uit je sociale isolement gehaald en kun je ook profiteren van het netwerk van andere coworkers.

Thuiswerk-hub

In de toekomst zal er steeds meer thuisgewerkt worden. 82% van alle bedrijven zeggen dat ze werknemers in de toekomst een deel van de tijd thuis laten werken in de thuiswerk-hub. Deze vorm van werken is in rap tempo het nieuwe normaal geworden. Maar hoe blijf je vanuit huis productief en betrokken?

Je kan het jezelf makkelijk maken door het aanschaffen van meerdere schermen, veel te videobellen met collega’s en bijvoorbeeld door de aanschaf van een goede printer die je werkdag soepel laat verlopen.

Mobiele-hub

In de mobiele-hub draait het erom dat medewerkers volledig plaats onafhankelijk kunnen werken. Zo ben je dus niet meer gebonden aan kantoor, maar kan het werk ook onderweg plaatsvinden of in een café.

Wel is het belangrijk dat je bij alle bestanden kan, waar in de Cloud werken een ideale oplossing voor is. Maar hoe druk je bestanden af wanneer je niet op werk of kantoor bent? Dan kan je met wifi printen door een document te mailen naar je printer.

Altijd kunnen printen, voor welke hub je ook kiest!

Alle vormen van hybride werken hebben met elkaar gemeen dat het te allen tijde belangrijk is om een printer tot je beschikking te hebben. Met de Canon GX serie zit je altijd goed! De printer is ideaal wanneer je dagelijks grote volumes kleurdocumenten snel en betaalbaar wil printen. Ook zijn ze nog eens cloud-compatibel, waardoor de digitale transformatie in jouw bedrijf in snel tempo kan worden doorgevoerd.

Of deel dit artikel via Whatsapp