EcoTank: hoe werkt het? Bespaar tot 90% op de printkosten

Een EcoTank -printer gebruikt een groot inktreservoir, in plaats van cartridges. Het inktreservoir heeft een hoge capaciteit waarmee je duizenden pagina’s kunt printen. Je klant hoeft zich dus niet meer druk te maken over het regelmatig vervangen van cartridges. Het inktreservoir (her)vul je met inktflessen die standaard worden meegeleverd bij de EcoTank-printers. Het bijvullen van het inktreservoir is heel eenvoudig en kan zonder morsen, omdat elke kleur alleen op de juiste inkttank past. Je kunt de tanks dus nooit met de verkeerde kleur vullen. De geleverde inkt is voldoende om tot 14.000 pagina’s af te drukken.

Bespaar tot 90% op de printkosten

De EcoTank beschikt over een grote inkttank, waardoor je klant geen gebruik meer hoeft te maken van kleine, veelal dure cartridges. Hiermee bespaart je klant tot wel 90% aan printkosten. Voor u betekent dat in de praktijk: 400 zwart-wit pagina’s of meer dan 200 pagina’s in kleur printen voor slechts 1 euro.

Bespaar tijd en moeite

EcoTank-printers worden standaard geleverd met grote inktflessen. Eén set flessen staat gelijk aan maximaal 72 cartridges. Met één set flessen kan de klant duizenden pagina’s afdrukken. Is de inkt na maanden of zelfs jaren toch op? Dan kan je klant het inktreservoir eenvoudig bijvullen met Epson-inktflessen.

EcoTank: is dat duurzaam?

EcoTank heeft duurzaamheidsvoordelen die je met je klant kunt bespreken. Met een set inktflessen kunnen enorm veel pagina’s worden geprint. Er is dus minder transport en verpakkingsmateriaal nodig dan wanneer je cartridges gebruikt.

Het EcoTank-assortiment

Het EcoTank-assortiment bestaat uit verschillende soorten printers. Kijk goed welk printgedrag de klant heeft om de juiste printer te kunnen adviseren.

Printers voor dagelijks en zakelijk printwerk

Er zijn diverse kleuren all-in-one EcoTank-printers met uiteenlopende specificaties die geschikt zijn voor dagelijks gebruik in huis of op kantoor. Zo kun je eenvoudig scannen, kopiëren en afdrukken vanaf je laptop, tablet en telefoon.

Of deel dit artikel via Whatsapp