Welke visuele presentatiemiddelen heeft Romijn Office Supply

Bij Romijn Office Supply kunt u terecht voor diverse visuele presentatiemiddelen. We zullen hierbij de belangrijkste toelichten.

Flipover

Een flipover is er ondersteuning van de presentaties en workshops. Waarop moet je bij de aanschaf letten?

Een flipover is een goede keuze als je flexibiliteit wilt combineren met functionaliteit. Omdat een flipover verplaatsbaar is, kun je deze overal gebruiken en dankzij het gebruik van flipover vellen, kun je je aantekeningen bewaren en meenemen.

Flipovers met uitklapbare armen hebben ruimte om een of twee beschreven vellen papier naast het schrijfoppervlak te hangen.

Bijna alle flipovers van Legamaster zijn ook bruikbaar als whiteboard. Een flipover met een geëmailleerd schrijfoppervlak is hiervoor het meest geschikt.

Wil je de flipover in meerdere ruimten gebruiken? Kies dan een flipover met wieltjes. Staat de flipover op een vaste plek? Dan is een flipover op een statief een goede optie.

Ga je intensief gebruikmaken van de flipover, dan zijn ergonomische functionaliteiten belangrijk. Kies dan een in hoogte verstelbare flipover, zodat deze kan worden aangepast op de lengte van de gebruiker. Ook een gebogen schrijfoppervlak voor de ondersteuning van de hand is aan te raden.

Romijn Office Supply verkoopt ook flipover starterkits die alle essentiële accessoires bevatten, zodat je direct aan de slag kan.

Whiteboard

Een whiteboard is een goede keus als je een vaste plek voor de communicatie wilt hebben en planningen of informatie inzichtelijk wil houden. Daarnaast hebben we complete whiteboard-wanden in het assortiment die het mogelijk maken om met meerdere mensen tegelijkertijd in een creatieve (brainstorm)sessie op één plek samen te werken.

Om een goede keuze te maken, is het belangrijk om de verschillende eigenschappen en kenmerken van het bordoppervlak te weten.

Geëmailleerd staal:

·        beschrijfbaar

·        krasbestendig

·        magneethoudend oppervlak

·        geschikt voor langdurig intensief gebruik.

·        tot 25 jaar garantie op de beschrijf- en uitwisbaarheid

Gelakt staal:

·        beschrijfbaar

·        magneethoudend oppervlak met speciale coating

·        geschikt voor langdurig regelmatig gebruik

·        tot 10 jaar garantie op beschrijf- en uitwisbaarheid

Glasboard:

·        beschrijfbaar

·        magneethoudend

·        geschikt voor langdurig intensief gebruik

Het whiteboard kan op een vaste plek of op verschillende plekken gebruikt worden. De whiteboards  worden standaard geleverd met montagematerialen, maar er zijn ook mobiele oplossingen.

De keuze voor een whiteboard met of zonder frame is een kwestie van smaak. In de basis hebben alle borden dezelfde functionaliteit, maar het design en de kwaliteit van het schrijfoppervlak verschilt. Borden zonder frame hebben een moderne look-and-feel en voegen iets toe aan de kantoorinrichting. Daarnaast kunnen borden zonder frame naast elkaar worden gemonteerd, zodat je één groot whiteboard-oppervlak creëert.

Romijn Office Supply verkoopt verschillende whiteboard-kits die alle essentiële accessoires bevatten, zodat je direct aan de slag kan.

Interactieve touchscreens

“Mijn werknemers werken veel samen op afstand. Hoe kan ik de digitale samenwerking ondersteunen?” Dit is een steeds meer voorkomende klantvraag. Romijn Office Supply biedt ondersteunende hulpmiddelen die onmisbaar zijn in een hybride werkomgeving (kantoor en thuis) in de vorm van interactieve touchscreens. Er zijn drie soorten:

Supreme touchscreen

Het Supreme touchscreen is de meest hoogwaardige en complete touchscreen. Topdesign, de allerbeste touch-techniek en uit te breiden met accessoires zoals een soundbar, camera en aanwezigheidssensor.

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor hybride werken, video-conferencing en interactief werken, dan is het Supreme touchscreen een goede keuze.

ETX touchscreen

De ETX is een allround oplossing met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het scherm is met één knop te bedienen en het geven van presentaties of lessen wordt leuker door alle hulpmiddelen en tools.

Ben je op zoek naar een betaalbaar groot formaat touchscreen dat toch alle functionaliteiten biedt, dan is het ETX touchscreen een goede keuze. 

Discover professional displays

Dit scherm is gemaakt voor ondernemers die op zoek zijn naar een presentatiescherm van hoge kwaliteit maar geen touch-functionaliteit nodig hebben. Met een Discover kun je bijvoorbeeld presentaties of bestanden in hoge resolutie weergeven en films en foto’s bekijken.

Ben je op zoek naar een hoogwaardige monitor om indrukwekkende presentaties of content te kunnen tonen, dan is de Discover een goede keuze.

 

 

Of deel dit artikel via Whatsapp