Inpaktafels

Inpaktafels, productief, veilig, flexibel en duurzaam. Treston / Sovella concept werktafels bezitten de eigenschappen die nodig zijn om een inpaktafel verantwoord en efficiënt in te richten.  Romijn Office Supply werkt hierbij nauw samen met Sovella uit Pijnacker.

Op hoogte verstelbaar

Optimaal ergonomisch verantwoord werken doet u met de in hoogte verstelbare concept werktafels van Treston / Sovella zoals goede inpaktafels. Robuuste handmatige of motorische hoogteverstelling en toch een C-poot voor optimale beenruimte. Verkrijgbaar in diverse standaard maten maar ook naar klantspecificatie. De grote capaciteit (200 of 500kg) is geijkt op de industriële eisen die aan dit soort meubilair worden gesteld. Tevens zijn deze werktafels volledig te combineren met de uitgebreide reeks Treston / Sovella accessoires.

Inpaktafels

Door de verstelbare werktafel te combineren met diverse accessoires ontstaat de ideale ergonomische werkplek.

RMA / RGA werktafels

Retourlogistiek is een belangrijk onderdeel van de ontstane markt. Webshops moeten voorbereid zijn op een stroom retour goederen. De concept werktafel kan ook worden ingericht als een werktafel waar de retourstroom efficient verwerkt kan worden.

Showroom

Uniek in de BeNeLux! Een complete showroom van 180m2. Zo kunt u niet alleen de producten zien maar ook uitgebreid de kwaliteit en de mogelijkheden van onze producten ervaren alvorens u een keus maakt voor een merk en leverancier.

Op de showroom staan diverse inpaktafels, karton trolleys, ESD-trolleys en werkplekken, assemblage werktafels, industrie- en ladekasten, zware werkbanken, winkelinrichting en inloopkast-inrichting.

U kunt in onze showroom terecht op werkdagen tussen 8:30 en 17:00, maakt u telefonisch of via email een afspraak zodat één van onze adviseurs u kan begeleiden in het brede scala van producten.

Voor meer informatie vul ons contactformulier in.

 

Inpaktafels showroom