Alles geregeld met ELISE

Hoi! Mijn naam is Elise. Met mijn hulp heb je nergens meer omkijken naar. Ik zorg voor efficiëntie op het vlak van logistiek, inkoop, service en equipment. Ik regel alles én zorg ervoor dat jij je kunt richten op de core business. Met slimme technologie en zo onzichtbaar mogelijk zorg ik dat er efficiënter gewerkt kan worden. Met service tot in de voorraadkast. Want dan is pas echt #Alles geregeld.

  • Volledig gedigitaliseerd inkoop- en bestelproces
  • Continue verbinding van medewerkers, middelen en gegevens
  • Op maat gemaakt en afgestemd op het primaire bedrijfsproces
  • Inzicht en overzicht in het operationele proces
  • Stijging van productiviteit en kostenbesparend
  • Verbetert de klantbeleving
Alles goed geregeld met Elise

Waarom Elise?

De wereld gaat steeds sneller. Het bedrijfsleven is veranderlijker dan ooit. We willen altijd sneller, goedkoper of beter. Technologische ontwikkelingen zijn in een stroomversnelling geraakt. Met de Elise App leggen we efficiëntie in handen van jouw medewerkers. De Elise App biedt verschillende modules om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. The Internet Of Things is alles wat nodig is om efficiënt en effectief te werken. Het resultaat? De productiviteit stijgt en klanten ervaren de best mogelijke service. Met Elise ben je klaar voor een duurzame toekomst.

”Elise is een innovatief platform dat het volledige facilitaire proces integreert, beheert en ondersteunt. Hiermee bereidt King organisaties voor op een duurzame toekomst.”