Bureaustoel Tournette Deluxe wint Benelux Office Products award 2018

Gisteravond, donderdag 11 okt jl. werden tijdens de feestelijke Benelux Office Night in het Zalmhuis te Rotterdam de Benelux Office Products Awards 2018 uitgereikt.

De bureaufiets Tournette Deluxe heeft de eerste prijs gewonnen bij de Benelux Office Products Awards in de categorie ‘Healthy Work Products’!

Winnaar van de Office Products Award 2018

Juryrapport:
Deze categorie kent een onstuimige groei door de enorme aandacht voor vitaliteit op het kantoor. De concurrentie was beresterk, maar de Euroseats Tournette Deluxe sprong er net bovenuit. Het is een bureaufiets én zit-sta werkplek in één, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Heel ergonomisch verantwoord: het helpt om zitten, bewegen en staan af te wisselen, wat bijdraagt aan een goede doorbloeding. Met het volledig instelbare werkoppervlak kan je de bureaufiets ook als een sta-werkplek gebruiken. Deze hoort gewoon op elke werkplek met meer dan vijf mensen.

De bureaufiets Tournette Deluxe (met een aanbiedingsprijs van € 398,- per stuk ex btw) is nu extra voordelig bij Romijn Office Supply te bestellen. Of neem contact met ons op, we adviseren u graag.