Hoe richt u het kantoor in conform de coronamaatregelen?

Het kabinet roept werkgevers op om werknemers zo veel mogelijk thuis te laten werken. Wat kunt u nu regelen om straks de terugkeer naar kantoor zo soepel mogelijk te laten verlopen? Destijds is bij de inrichting van het kantoor alleen rekening gehouden met de richtlijnen die ‘normaal’ gelden, waardoor medewerkers veelal te dichtbij elkaar zitten volgens de nieuwe normen.

Hoe richt u het kantoor in conform de coronamaatregelen?

Het is belangrijk dat medewerkers in alle omstandigheden op kantoor anderhalve meter afstand van elkaar kunnen houden. Het ligt aan de plaatsing van meubilair ten opzichte van elkaar hoeveel bewegingsruimte nodig is. Wij kunnen hiervoor vanuit onze akoestiekbereik “Sound Balance” de juiste producten aanbieden om  werkplekken veilig te laten zijn. Uiteraard kunnen de producten ook prima ingezet worden bij een thuiskantoor situatie zodat er op een goede manier thuis gewerkt kan worden.

De ruimteverdelers en scheidingswanden van Sigel zijn TÜV / GS gekeurd, bieden COVID-bescherming en zorgen ook voor meer rust op kantoor en/of thuiskantoor door hun geluidsabsorberende eigenschappen.

Wilt u meer (prijs)informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via info@romijnofficesupply.nl of 079  – 888 33 75.

 

Of deel dit artikel via Whatsapp