HomeFit – NIEUW IN ONS ASSORTIMENT – thuiswerken zoals op kantoor

Een ergonomisch zit-/sta-bureau opgeborgen in een kastje! Dat is HomeFit

Met het formaat van een schoenenkastje en in de kleur van uw inrichting haalt u een professionele ergonomische werkplek in huis.

HomeFit is een zit-sta bureau en kast in één. Zo kun je werken in je woonkamer met de kwaliteit van werken zoals je die op kantoor gewend bent.

Het anonieme kastje kun je snel en eenvoudig transformeren tot een volwaardige werkplek door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling.

De handige opberggoot biedt ruimte aan werk gerelateerde materalen zoals een laptop. ordner of werkmap.

Omdat we begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe thuiswerkplek, leveren we HomeFit binnen 10 werkdagen bij je thuis.

 

 

De HomeFit is nu al te bestellen en is leverbaar vanaf november.

HomeFit is te bestellen in combinatie met een levering en montage aan huis (excl. Waddeneilanden). Hiervoor maken we gebruik van de diensten van onze partner Office Service Nederland. We hanteren een speciaal tarief hiervoor. De afleverkosten incl. monteur bedragen €50,- (excl BTW).  OSN maakt volgens eigen planning een afspraak met u over levering en montage. Leveringen in Vlaanderen hebben hetzelfde tarief.

De uitvoeringen met standaard decors* hebben een levertijd van 10 werkdagen af magazijn. Op termijn is dit ook de levertijd op thuisadressen. Vanwege de enorme belangstelling is dit waarschijnlijk wat langer tijdens de lancering in november. Wij en Office Service Nederland zullen er altijd alles aan doen om zo spoedig mogelijk uit te leveren.

*standaard decors zijn geheel wit, geheel zwart en zwarte romp met eiken Vicenza blad. De levertijd in overige kleuren is ca. 4 – 6 weken

Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen met Romijn Office Supply, dealer van Nice Price Office, via het telefoonnummer 079 – 888 33 75.

 

Of deel dit artikel via Whatsapp