Nieuw: Biaretto koffiemerk van topkwaliteit!

Geweldige koffie, geweldig werk !

Bij Romijn Office Supply is nu een nieuw koffiemerk te bestellen. Biaretto is een koffiemerk van topkwaliteit! En te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs, veel voordeliger dan de A-merken koffie.

We hebben de beste koffiebonen uit de hele wereld geselecteerd om voor jou de perfecte mix te maken. Geniet van Biaretto koffie op het werk of thuis en haal het beste uit je dag.

Herkomst
De koffie van Biaretto wordt over de hele wereld gemaakt. Zo zijn er koffieplantages in Brazilië, Ethiopië, Vietnam en Peru. De fabriek van onze koffie staat in Nederland. In Nederland wordt dan ook de juiste melange voor Biaretto gemaakt. Een team met specialisten zorgt elke levering weer voor dat de juiste melange voor de koffie wordt gemaakt, zodat de kwaliteit en smaak gewaarborgd blijft.

Beleving
Je zit in Italië op een terras, uitzicht op de Adriatische zee, het zonnetje schijnt en je drinkt een heerlijke Italiaanse espresso. Heerlijk. En dat is precies de sfeer die wij aan onze koffie proberen mee te geven. Met Biaretto willen wij het echte Italiaanse traditionele koffie-gevoel naar je toe brengen. Ons motto is dan ook “Biaretto: amore per la tradizione del caffè italiano” ofwel “liefde voor de Italiaanse koffie traditie”.

Assortiment
Het assortiment van Biaretto is met zorg uitgezocht en bestaat hoofdzakelijk uit koffie producten in diverse soorten. Daarnaast zal er binnenkort ook een assortiment aanverwante artikelen worden toegevoegd zoals, bekertjes, suikersticks, melksticks en chocolaatjes. Het huidige assortiment bestaat uit de volgende producten:

  • 1000269        Koffie Biaretto bonen – Regular
  • 1000270        Koffie Biaretto bonen – Espresso
  • 1000271        Koffie Biaretto snelfiltermaling
  • 1000272        Koffie Biaretto automaten koffie
  • 1000273        Koffie Biaretto snelfilter- BIO
  • 1000274        Koffie Biaretto bonen – BIO

Certificering
De producten van Biaretto zijn allemaal gecertificeerd. De reguliere producten van Biaretto zijn allemaal UTZ gecertificeerd en de biologische producten zijn RFA gecertificeerd. De RFA certificering staat voor een goede afhandeling met koffieplantages en de boeren. Meer informatie over de certificering kun je vinden op: www.utz.org/ en www.rainforest-alliance.org/.

Meer informatie of advies nodig? We zijn bereikbaar via 079 – 888 33 75 of info@romijnofficesupply.nl . Bestellen kan eenvoudig via onze webshop!

 

Of deel dit artikel via Whatsapp