Nieuw: NewStar Protect schermen voor de monitor (zowel voor enkele als dubbele monitoren)

TRANSPARANT VEILIGHEIDSSCHERM VOOR EEN BESCHERMDE WERKPLEK

Romijn Office Supply uit Zoetermeer biedt nu vanuit de samenwerking met onze partner NewStar een betaalbare en praktische oplossing om werkplekken coronaproof te maken.

Extra veiligheid op het werk
NewStar introduceert een slimme nieuwe oplossing voor de nieuwe manier van werken; de NS-PLXPROTECT serie. Sinds de Covid-19 pandemie is de samenleving veranderd en worden nieuwe maatregelen getroffen om zo veilig mogelijk te kunnen (samen-)werken in deze 1,5/ 2-meter maatschappij.

De NS-PLXPROTECT producten bieden gebruikers de mogelijkheid om hun werkplek/ flat screen af te bakenen, een extra zekerheid te creëren en tevens meer afstand tot anderen te bewerkstelligen. De NS-PLXPROTECT1 (t.b.v. 1 monitor) en de NS-PLXPROTECT2 (t.b.v. 2 monitoren) hoeven niet aan het bureau of plafond bevestigd te worden, maar kunnen eenvoudig op een bureausteun worden geplaatst en bewegen mee met de flat screen en het in hoogte verstelbare bureau. Het scherm neemt, in tegenstelling tot alternatieve oplossingen, geen extra ruimte in op het bureau. Daarnaast kan het scherm gebruikt worden als memoboard, om met een whiteboard marker op te schrijven. De NS-PLXPROTECT producten zijn zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te installeren en eenvoudig te reinigen.

NS-PLXPROTECT1
De NS-PLXPROTECT1 is een transparant scherm t.b.v. 1 flat screen en biedt afstandsbescherming op de werkvloer – Transparant acrylaat
De NS-PLXPROTECT1 is 120 cm breed x 74 cm hoog en geschikt voor flat screens t/m 32” met een gecentreerd VESA gatenpatroon van 100×100 mm. Het scherm is gemaakt van 100% transparant acrylaat om een ruimtelijk gevoel te waarborgen en is voorzien van afgeronde hoeken. Het scherm is voorzien van 2 bevestigingspunten, zodat deze in hoogte verstelbaar is t.o.v. de monitor. Doordat de NS- LXPROTECT1 bevestigd is tussen de flat screen en de bureausteun, beweegt het scherm mee wanneer de monitor en de zit-sta
werkplek in hoogte wordt versteld.

Afmetingen: 1200 x 740 x 3 mm
Netto gewicht: 3,16 kg

NS-PLXPROTECT2
De NS-PLXPROTECT2 is een transparant scherm t.b.v. 2 flat screens en biedt afstandsbescherming op de werkvloer – Transparant acrylaat
De NS-PLXPROTECT2 is 140 cm breed x 74 cm hoog en is voorzien van sleuven  voor een VESA gatenpatroon van 100×100 mm t.b.v. de bevestiging van 2 flat screens tussen 22” en 27”. Het scherm is gemaakt van 100% transparant acrylaat om een ruimtelijk gevoel te waarborgen en is voorzien van afgeronde hoeken. Het scherm is voorzien van 2 bevestigingspunten, zodat deze in hoogte verstelbaar is t.o.v. de monitor. Doordat de NS-PLXPROTECT2 bevestigd is tussen de flat screens en de bureausteun, beweegt het scherm mee wanneer de monitors en de zit-sta werkplek in hoogte worden versteld. Tevens kunnen de flat screens horizontaal naar elkaar toe geschoven worden t.b.v. een optimale afstelling. De NS-PLXPROTECT2 is te bevestigen op 2 losse armen, gas-geveerde armen, een crossbar en/ of een dubbele monitorarm.

Afmetingen: 1400 x 740 x 3 mm
Netto gewicht: 3,63 kg

Voor meer informatie, technische details en advies kunt u contact met ons opnemen via 079 – 888 33 75 . We helpen u graag verder.

Of deel dit artikel via Whatsapp