Nieuwe lounge werkplekken verkrijgbaar vanuit voorraad

Romijn Office Supply uit Zoetermeer is niet alleen uw kantoorartikelen-specialist, maar we kunnen u ook voorzien in een breed assortiment kantoormeubilair dat zeer snel geleverd kan worden. Naast de traditionele werkplekken hebben we nu ook diverse lounge werkplekken, die geheel naar wens zijn samen te stellen door u. De volgende werkplekken kunnen we uit voorraad leveren:

CONFIG lounge werkplek

CONFIG’s stukken ondersteunen elkaar, ontworpen voor een meer ontspannen, gezamenlijke werkervaring voor iedereen. Ons ambacht ambieert te reageren op de praktische aspecten van de hedendaagse manier van werken, terwijl het tegelijkertijd elk verfijnd ontwerp verkent.
Onze slanke maar solide stukken weerspiegelen de mix van materialen en ontwerpinvloeden, waardoor de werkplek wordt verbeterd om de fysieke en emotionele behoeften van mensen te ondersteunen.

CONFIG, designed for real people

CONFIG is symbolisch voor een rustige werkplek. Onze collectie ziet er goed uit als een op zichzelf staand stuk of kan aan elkaar worden gekoppeld om flexibele meubeloplossingen te creëren. Het modulaire en geometrische ontwerp maakt eenvoudige arrangementen mogelijk in verschillende dynamische configuraties.
CONFIG maakt gebruik van de helende krachten van kleuren – de verschillende tinten maken het hele stuk onweerstaanbaar leuk en speels toegevoegd aan de creatieve omgeving.

ROOM lounge werkplek

De comfortabele, ontspannende ROOM loungebank betovert met zijn tijdloze, klassieke ontwerp. Iedereen die hier zit, kan aan de hectische buitenwereld ontsnappen en genieten van een ongestoorde dialoog of hun fantasie de vrije loop laten. Twee tegenover elkaar geplaatste banken creëren een perfecte “room-in-a-room” -oplossing in een open kantoor en een ideale locatie voor spontane teamvergaderingen.

ROOM, een comfortabele sofa met een tijdloos en klassiek ontwerp

MODE lounge werkplek

Discreet of open? Met MODE werkplek is het jouw keuze. MODE wordt geleverd in verschillende functionele modulaire bouwstenen. Je kunt je eigen lounge kiezen en bouwen met je eigen doel en stijl, of het nu in de lobby of in de voorraadkast is, er is altijd wel een perfecte opstelling voor je MODE.
MODE, ontworpen om veelzijdig en multifunctioneel te zijn. Gerangschikt in een lineaire vorm met een extra draai in het midden van elke lange zitplaats en een wachtende openbare zitplaats met menselijke interactie in gedachten.

MODE, discreet of open? Aan jou de keuze.

De modules kunnen met elkaar worden verbonden op een manier dat de rugleuningen een lijn vormen en de stoelen kijken elkaar aan. Of je nu op zoek bent naar interactie, anonimiteit of gewoon een praktische plek.

Mocht u vragen hebben of advies wensen, kunt u altijd contact met ons opnemen.