Slim Jim: een flexibele recycling oplossing van Vepa Bins, al 35 jaar dé specialist in afvalbakken

Vepa Bins: al meer dan 35 jaar dé specialist in afvalbakken.

Romijn Office Supply is dealer van Vepa Bins. Afgelopen 35 jaar heeft Vepa Bins een reputatie opgebouwd van aanbieder met het meest brede en meest veelzijdige assortiment aan afvalbakken in Europa! De focus wordt meer en meer gelegd op hygiëne en afvalscheiding. Hygiëne is is nu actueler dan ooit. Er is sterke vraag ontstaan naar gesloten afvalbakken die ‘handenvrij’ bediend kunnen worden. In het assortiment vindt u onder andere pedaalemmers en afvalbakken met sensorbediening van de merken EKO, Simplehuman en Brabantia. Tevens zijn er de nieuwste oplossingen in schoonmaaksystemen van Rubbermaid.

Kostenvoordeel

Afvalmanagement en recycling spelen binnen bedrijven een steeds grotere rol. Restafval is de duurste stroom om af te voeren en een reductie zorgt voor een kostenvoordeel! Tevens creëert afvalscheiding bewustwording binnen een duurzame organisatie en straalt het een zekere mate van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uit. Een voorbeeld is het merk Janibell met een speciaal duurzaam ‘oneindig’ afvalzaksysteem, alsmede de nieuwste aanwinst: de BrickBin die volledig recyclebaar is en gemaakt is van gerecycled plastic; daarmee 100% circulair!

Nieuw in het assortiment: Slim Jim recycle station

Recycling op maat Gemaakt om perfect te passen. Het ontwerp van de Slim Jim zorgt ervoor dat hij in de kleinste ruimtes past, en dankzij de scharnierende deksels kunnen ook grote materialen gerecycleerd worden.

Heeft u vragen over oplossingen van Vepa Bins of u wilt advies over afvalbakken of afval scheiden? Neem dan contact met op!

Of deel dit artikel via Whatsapp