Tablet Holder: Designed for Tablets

Communicatie verandert volop. Digitalisatie is één van de grootste evoluties in onze huidige samenleving. Moderne communicatie wordt gekenmerkt door flexibiliteit, mobiliteit en dynamiek.

Mobiele toestellen zoals tablets zijn onze nieuwe bondgenoot. Aantrekkelijke moderne oplossingen zijn noodzakelijk om uw tablet optimaal te kunnen gebruiken.

Deze nieuwe tablethouders bieden u een gebruiksvriendelijke oplossing voor diverse toepassingen. Het uiterst functionele en imponerende product is zeer flexibel te gebruiken, is ruimtebesparend en telkens weer efficiënt. Kortom een handige informatie- en ondersteunende tool voor uw tablet. Het gamma bestaat uit 5 producten met tal van innovatieve functies.

Om de vele toepassingsmogelijkheden te bekijken, kunt u klikken op de volgende productvideo van A-merk fabrikant Durable.

Tafelmodel
Het tafelmodel kan eenvoudig worden gebruikt in elke kantooromgeving. Gebruiksvriendelijkheid en een praktisch hoogkwalitatief design, maken van deze functionele tool een onmisbaar element in de digitale kantoor- en consulting omgeving. Met behulp van dit tafelmodel worden presentaties interactief. Dankzij de flexibele inzetbaarheid is het een uitstekende ondersteuning op kantoor en in de commerciële wereld.

Heeft uw bedrijf een clean desk policy? Geen probleem. Het tafelmodel met zwenkarm is de optimale tool voor een goed georganiseerde en ergonomische werkplek. Het hoogkwalitatieve design van deze tablethouder bezorgt u een totaal nieuwe ervaring als u flexibel en tegelijk mobiel wil werken. De ruimtebesparende bevestigingsmodule biedt een onbeperkt gebruik van het gehele bureaublad. De elegante look harmoniseert perfect met een modern kantoorinterieur.

Wandmodel
Het wandmodel is de ideale tool voor presentaties en mededelingen voor ruimtebesparende en praktische toepassingen. Stabiliteit, veiligheid en stijl zijn de kernwoorden van deze tablethouder. Door zijn premium kwaliteit, kunt u deze houder gebruiken op elk informatie- of verkooppunt.

De wandmodule met zwenkarm is een optimale oplossing voor naast elkaar liggende werkplekken, interactieve infopunten en presentaties. De hoge flexibiliteit en mobiliteit van deze tablethouder is eenvoudig te bedienen en kan worden aangepast aan individuele behoeften. Dit product vormt de basis voor elke doeltreffende presentatie waaraan u een persoonlijke toets wil geven.

Vloerstandaard
Een prachtig ontwerp en de optimale functionaliteit maken van deze vloerstandaard de perfecte presentatie tool. Premium design, optimale stabiliteit en individuele aanpassingsmogelijkheden ondersteunen de aantrekkelijke presentatie van producten, informatie, materialen en diensten. De flexibel in te stellen hoek is kantelbaar. Ideaal te gebruiken als communicatieplatform op evenementen, beurzen, conferenties, info- en verkooppunten. Een dubbel anti-diefstal systeem staat in voor de veiligheid van zowel de tablethouder als uw tablet.

Wilt u de Tablet Holder bestellen of wenst u meer informatie, kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag!