Facility MPS

Romijn Office Supply werkt nauw samen met Facility MPS. Dit is een kleine organisatie waarbij flexibiliteit, transparantie en klantgerichtheid de boventoon voeren.

Projectmanagement
Een projectmanager met verstand van zaken. Als uw bedrijf te maken krijgt met nieuwbouw, verbouw of renovatie, kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken. Deze complexe en vaak tijdrovende trajecten vragen om kennis en ervaring, die niet elk bedrijf in huis heeft.

Interieurontwerp
Een fijne werkplek begint bij een goed en passend interieurontwerp. Bedrijfsruimten waarin medewerkers zich prettig voelen en waar gasten met plezier op bezoek komen. Dat is de omgeving die MPS Interieurontwerp graag samen met u realiseert. Interieurontwerpster Manja Buitink brengt alle elementen samen tot één geheel; van kleurstelling tot interieur en van indeling tot accessoires. In een stijl die past bij uw bedrijf en binnen het aangegeven budget.

Projectinrichting
Een bedrijfsruimte goed en functioneel inrichten, dát is een vak. MPS Projectinrichting houdt rekening met alle facetten; ergonomie, welzijn, verlichting, akoestiek, bekabeling en het beschikbare budget. Uw vraag is bij projectinrichting leidend.

Facility

Voor meer informatie vul ons contactformulier in.