Werk zorgeloos uitbesteden

Heeft u extra handen nodig, wilt u werk zorgeloos uitbesteden of bent u op zoek naar een uitzendbureau dat u ondersteunt in de salarisadministratie en u advies geeft over het verhogen van uw rendement? Kortom, bent u op zoek naar een partner waarop u kunt bouwen en die u flexibele oplossingen biedt tegen scherpe tarieven? Op het gebied van flexibele arbeid en inhouse services werkt Romijn Office Supply nauw samen met Van Koppen & Van Eijk.

Brede dienstverlening

De dienstverlening is erg breed en bestaat uit uitzenden, payrolling, werving & selectie, contracting en inhouse services. Met jarenlange ervaring, een grote dosis kennis en creativiteit, leveren Van Koppen & Van Eijk maatwerk tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Uw zekerheden

Dankzij de NEN 4400-1 certificering bent u er zeker van dat zij zorgen voor een juiste en volledige overdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting. Ook bent u er zeker van dat al de uitzendkrachten zijn geïdentificeerd en gerechtigd zijn om arbeid te verrichten. Ons VCU-certificaat laat zien dat het veiligheids- en gezondheidssysteem op orde is. Goed werkgeverschap hebben zij immers hoog in het vaandel staan, voor zowel onze flexwerkers als de vaste medewerkers.

  • Flexibele oplossingen op maat
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Kennis en ervaring van bedrijfsprocessen
  • Een snelle levertijd en 24/7 bereikbaarheid
  • Betrouwbare uitzendkrachten
  • Een betrokken adviseur

Werk zorgeloos uitbesteden

 

Voor meer informatie vul ons contactformulier in.