dennis romijn
Romijn Office Supply is wat ons betreft een verademing in de online wereld waar we nu in leven. Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking en deze mag van ons zo blijven bestaan.Vincent Timisela, De Leerweg

Online magazine met alle aanbiedingen en acties in november

Romijn Office Supply
kantooradres: Woudlaan 27, 2719 JJ Zoetermeer
telefoonnummer: 0031 (0) 79 – 888 33 75
emailadres:  info@romijnofficesupply.nl

Voor vragen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  quantore

  Razensnelle levering

  Razendsnelle levering

  Altijd de beste prijs

  Altijd de beste prijs

  Veilig & vertrouwd

  Veilig & vertrouwd

  Uitsluitend 100% kwaliteit

  Uitsluitend 100% kwaliteit

  Persoonlijk advies

  Persoonlijk advies

  Niet goed, geld terug

  Niet goed, geld terug

  Vincent Timisela

  Romijn Office Supply is wat ons betreft een verademing in de online wereld waar we nu in leven. Dennis weet de perfecte combinatie te maken tussen het gemak van het online bestellen, en de persoonlijke aanpak die je hebt bij een aankoop in een reguliere winkel.

  Job de Bruin

  Wij hebben super goede ervaringen met Romijn Office Supply. Ze staan altijd voor ons klaar, leveren snel en volgens afspraak en bieden maatwerkoplossingen voor ons bedrijf. De communicatie is altijd soepel en correct. "Socius Wonen"

  Max Bell

  Het is echt fijn om zaken te doen met Romijn Office Supply. Makkelijk om spullen te vinden ėn te bestellen en persoonlijk contact als het nodig is. Super goed. "Big Feat"

  Rianne Oswald – de Groot

  Het product dat ik zocht kon ik niet meer dan vaag omschrijven. Dennis gaf direct een aantal opties inclusief bestellink. Het gezochte product zat er bij en werd de volgende dag geleverd. Heel klantgericht en snel! "GROEI organisatieontwikkeling en coaching"

  Bart Creemers

  Ik heb Dennis leren kenen via het Business Open ontbijt. Dit is een nationale netwerkclub waar we met elkaar business proberen te genereren. Sinds enige tijd doen wij zaken met Dennis. Dennis is accuraat, communiceert en komt zijn afspraken na. Dat is nu juist precies waarom wij graag met Dennis samen werken. "Works Smart Staffing Solutions"

  Edwin Eijsackers

  Dennis levert al weer ruim een jaar alles wat we nodig hebben op kantoor. Behalve het feit dat alles wat hij levert van prima kwaliteit is en goed betaalbaar is, is Dennis bovenal een betrouwbaar en prettig persoon om zaken mee te doen. Ik kan ieder bedrijf aanraden om materialen bij Dennis te bestellen. Je hebt korte lijnen en de service is prima!! "Teamwerk Rijswijk"