HP Managed Print Services

Beheer uw bedrijf, niet uw printers!

HP introduceert Managed Print Services: een printovereenkomst waarbij u geen omkijken meer heeft naar uw printerpark en de bijbehorende supplies. U betaalt een afgesproken bedrag per afdruk of per maand dat is afgestemd op uw printverbruik. Het enige wat u hoeft te doen, is het papier bij vullen. Wij regelen de rest!

hp mps programma met veel print voordeel

De juiste printer op de juiste plek

Laat u adviseren door een van onze gecertificeerde HP Printing Specialisten. Hij bekijkt uw specifieke situatie en gaat op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw printerpark. Hij bespreekt met u hoe u wilt werken en welke functionaliteiten u nodig heeft. Zo komt de juiste printer op de juiste plek terecht. Het kan goed zijn dat uw huidige printers nog prima voldoen zodat het niet nodig is om een nieuwe printer aan te schaffen. Dat is wat wij noemen besparen zonder te kopen!

Voordelen:

  • U betaald een zeer lage afdrukprijs
  • U heeft inzicht in uw kosten
  • U betaalt alleen wat u daadwerkelijk print
  • Uw Supplies kunnen automatisch toegestuurd worden
  • U krijgt de allerbeste service van HP, inclusief preventief onderhoud
  • U heeft geen volume verplichting

Uw printerpark onder controle

Onze JetAdvantage Manager software houdt uw printers permanent in de gaten. Supplies voor uw printer worden automatisch en op tijd bij u afgeleverd. Daarnaast bieden we proactief beheer zodat u zo min mogelijk onderbrekingen ervaart.

Extra functionaliteiten

U krijgt met HP Managed Print Services (HP MPS programma) ook advies over hoe u met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen efficiënter kunt werken of uw kosten kunt verlagen. Op het gebied van mobiel werken zorgen we ervoor dat uw medewerkers altijd en overal kunnen printen. Documenten kunnen snel en eenvoudig gedeeld worden en zijn alleen toegankelijk voor de juiste medewerkers. Ook de risico’s op het gebied van beveiliging komen aan bod, want uw printer/MFP is een aantrekkelijk doelwit voor criminelen
Profiteer met HP Managed printservice van veel vrijheid en flexibiliteit op het gebied van technologieën en afrekenmodellen. Bepaal zelf of u wilt kopen of leasen en wat de looptijd van de overeenkomst is.

Voor meer informatie vul ons contactformulier in.
.