Slider-Kantoormachines

Kantoormachines snel bestellen

Wilt u kantoormachines snel bestellen? Romijn Office Supply is dé specialist in kantoormachines en overige kantooroplossingen. Ondernemen wordt gemakkelijk met behulp van de kantoormachines. We hebben een ruime keuze in kantoormachines. Voor zowel kleine als grote bedrijven. Kantoormachines zijn uit voorraad leverbaar. En kantoormachines zijn er voor ieder budget. De juiste kantoormachines kunnen ervoor zorgen dat u sneller, nauwkeuriger en efficiënter kunt werken. Ons assortiment is erg breed, zodat wij u gegarandeerd kunnen voorzien van de juiste oplossingen.

Romijn Office Supply voert alleen kwaliteit kantoormachines van gerenommeerde merken. Zo bieden wij onder andere Dymo, Fellowes, Dahle & GBC aan. Binnen deze merken en de vele productcategorieën bieden we een gevarieerd aanbod aan met verschillende modellen in meerdere prijsklassen. Zo is er altijd een machine die bij uw wensen aansluit. Wilt u ook voordelig kantoormachines snel bestellen?

Het begrip ‘kantoormachines’ is natuurlijk vrij breed. Deze categorie bevat veel verschillende apparatuur welke het werk kunnen vergemakkelijken. In veel gevallen zorgen zij ervoor dat u efficiënter kunt werken, waarbij alles minder handmatig hoeft te worden uitgevoerd. Zo verstaan wij onder kantoormachines onder andere inbindmachines, snijmachines, lamineerapparaten, label writers en papiervernietigers. Stuk voor stuk apparatuur dat ervoor zorgt dat u sneller, makkelijk en nauwkeuriger aan de slag kunt. Om direct te kunnen starten met uw kantoormachines bieden we ook de nodige accessoires en benodigdheden aan, zoals bindruggen, lamineerhoezen en etiketten.


Papier op verschillende manieren presenteren

Papier kun je op verschillende manieren presenteren. Het ziet er niet alleen mooier uit, maar het document gaat vaak ook nog langer mee. Wat lamineren is en hoe je dit goed doet? Wat het doel van inbinden is en wat bindruggen zijn? Bekijk de video van Romijn Office Supply


Assortiment

Meer dan ooit maakt elk kantoor gebruik van allerhande kantoormachines. Voor printen, kopiëren, scannen en documentmanagement.

De huidige kantoormachines worden steeds veelzijdiger en complexer, verschillende functies worden steeds meer geïntegreerd. Deze multifunctionele kantoorapparatuur maakt een steeds optimaler documentbeheer mogelijk: uitstekende prestaties en tegelijk aanmerkelijke kostenreductie.

Romijn Office Supply uit Zoetermeer biedt u de juiste oplossing: een optimaal ingerichte documentenstroom, ondersteund door onze uitstekende dienstverlening en service.

Het brede assortiment kantoormachines omvat onder andere kleine kantooroplossingen zoals een labelprinter, lamineeroplossingen, inbindsystemen, papiervernietigers, rouwlinten printers voor o.a. bloemisten en tuincentra, grootformaat plotterprinters en multifunctionals van klein tot groot.

kantoormachines hp designjet
kantoormachines LASERPRINTER KYOCERA

Labelprinters en labelapparaten

De meest gebruikelijke manier om te labelen is met een labelprinter of met een lettertang. De labelprinters kunnen worden onderverdeeld in de machines die worden aangesloten op een pc of laptop, deze werken met thermische etiketten en er zijn de losse hand labelapparaten die veelal op batterijen werken met losse labelcassettes. Een labelprinter is erg handig voor bijvoorbeeld het maken van adresetiketten, ordnerruggen, cd-labels, verzendetiketten of schapetiketten. Een lettertang werkt met een draaischijf, waarbij je de letters in het tape drukt. De meeste gebruikte merken zijn Brother en Dymo. Voor beide merken geldt dat wanneer je werkt met een labelprinter die is aangesloten op de pc, je de meegeleverde software installeert en daarna kinderlijk eenvoudig etiketten afdrukt.

Papiervernietigers

Papiervernietigers helpen u in de bescherming tegen identiteitsdiefstal en versterken het beleid van uw bedrijf op de omgang met vertrouwelijke documenten. Van persoonlijke papierversnipperaars voor thuis gebruik tot krachtige professionele versnipperaars voor op de afdeling op het werk, Romijn Office Supply biedt een breed assortiment voor elke omgeving. Wij leveren papiervernietigers die geschikt zijn voor het vernietigen van een paar velletjes papier per dag tot aan papiervernietigers die uw hele archief vernietigen.

Inbindmachines

Voor het inbinden van documenten met metalen bindringen heeft u een inbindmachine nodig die 34 gaatjes ponst en voor het inbinden met plastic bindringen heeft u een inbindmachine nodig die 21 gaatjes ponst. Romijn Office Supply heeft voor u een selectie gemaakt van diverse inbindmachines van de beste merken zoals GBC en Fellowes, stuk voor stuk kwaliteit inbindmachines. Ook bestaat er de mogelijkheid om thermisch in te binden waarbij u gebruik maakt van thermische omslagen

Let bij aanschaf van een inbindmachine goed op welke u aanschaft. Maakt u een paar boekjes per maand of worden er dagelijks boekjes gemaakt? Hoe intensiever het gebruik, hoe fijner het is dat de machine een aanzienlijke stapel papier in een keer kan ponsen.


Lamineren

Lamineren is de beste manier om uw documenten te verstevigen en te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. Papier wordt in een lamineerhoes gelegd, deze is aan de binnenkant voorzien van thermische lijm, die door een temperatuur van circa 110°C vloeibaar wordt. De lamineermachine perst de sheet en het papier op elkaar met transportrollen. Lamineersheets worden gebruikt voor pasjes op creditcardformaat tot documenten van het formaat A3.

kantoormachines A4 Lamineerhoezen                           
kantoormachines LAMINEERMACHINE LEITZ

Managed Print Services (MPS)

Als partner voor de bekende merken zoals HP, Brother en Kyocera, bieden we service contracten waarbij u geen enkele zorg meer heeft over uw printer(s) en bijbehorende supplies. U heeft inzicht in de kosten en betaalt alleen wat u daadwerkelijk print. Hiermee kunt u een besparing realiseren die oploopt tot 40 procent op basis van gebruik van originele supplies! U heeft bij ons de keuze uit een zeer breed assortiment printers en multifunctionals voor kleine en grote volumes, inkjet- en laserprinter, zwart-wit en kleur. U ontvangt daarbij de allerbeste service, inclusief onderhoud en reparatie bij u op locatie binnen 1 werkdag! Tenslotte is er geen minimale volume verplichting en u bespaart tijd doordat de supplies automatisch bij u bezorgd worden en u dus altijd voldoende voorraad heeft. Periodiek zult u door Romijn Office Supply gefactureerd worden voor het verbruik waarbij u de specificatie in de web portal kunt terugvinden en uw verbruik in de gaten kunt houden. Wij zorgen voor het leveren van de supplies, zodat u zicht op uw business kunt focussen.

De juiste machine voor uw behoefte. Met de aanschaf van een kantoormachine gaat u niet over één nacht ijs. Welke scanner past bij u, welke printer is geschikt voor uw gebruiksdoel en met hoeveel personen maakt u gebruik van een papiervernietiger? U maakt een zorgvuldige afweging tussen verschillende merken en mogelijkheden. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Voor vragen en een goed advies, kunt u contact met ons opnemen. Op basis van uw wensen, zorgen wij voor een passende oplossing.

Om direct naar het complete assortiment kantoormachines te gaan, klik hier.

kantoormachines labelprinter
kantoormachines brother inkjet printer