Romijn Office Supply uit Zoetermeer, uw kantoorspecialist en totaalleverancier in kantoorartikelen. We hebben een landelijke dekking en leveren aan bedrijven in heel Nederland en België. Naast een compleet assortiment kantoorartikelen met alle bekende A-merken en eigen huismerk ‘Quantore’ kunnen we u van dienst zijn met onder andere kantoormachines, relatiegeschenken, handelsdrukwerk en facilitaire producten voor uw kantoor en magazijn.

Bij onze klanten worden wij gewaardeerd om de klantgerichtheid en om de korte lijnen en daardoor kunnen we een goede maar ook snelle service aan u bieden.

Wij zijn al langere tijd klant bij Dennis Romijn en zouden hem aan ieder bedrijf aanbevelen. Scherpe prijzen, groot assortiment, snelle levering en zelfs een mailtje na een paar dagen of de spullen goed zijn aangekomen. De website is overzichtelijk, maar onlangs kon ik een product niet vinden, even gebeld, en binnen no-time geregeld met Dennis! Dus uitstekende service!GP de Goede, CFO De Goede Administraties
Wij zijn al sinds het begin trouwe klant bij Romijn Office Supply. Zeer klantvriendelijk, goed geprijsd en snel geleverd.Sander Janmaat, GM at Transtech Industrieservice

Romijn Office Supply is aangesloten bij Quantore B.V. Dit is een coöperatie van meer dan 450 kantoorspecialisten. Samen hebben we een enorme inkoopkracht en behoren we tot de belangrijkste spelers in de markt. Het geavanceerde magazijn heeft ruim 23.000 verschillende kantoorartikelen op voorraad. We leveren franco vanaf € 75,- ex btw en alle bestellingen voor 19.00 uur worden de volgende werkdag al bij u bezorgd. Uw bestelling kunt u zelf online versturen of uw bestelling per email of telefonisch doorgeven.

Persoonlijke aandacht voor u als klant staat centraal. Bij ons bent u nog echt klant met een persoonlijke benadering. Bovendien treft u altijd dezelfde ervaren binnendienst medewerker aan de telefoon. We bouwen dus werkelijk een relatie met u op.

bestel online in onze webshop

 

Bent u nog niet met ons bekend en wilt u ook graag een persoonlijke en enthousiaste benadering tijdens het bestellen van uw kantoorartikelen? U kunt ons bereiken via 0031 (0) 79 – 888 33 75 of via info@romijnofficesupply.nl. We zullen dan uw wensen op het gebied van de inkoop inventariseren en u daarbij voorzien van maatwerk met de scherpste condities.

Met vriendelijke groet,

Dennis Romijn

dennis romijn

quantore-logo

Razensnelle levering

Razendsnelle levering

Altijd de beste prijs

Altijd de beste prijs

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

Uitsluitend 100% kwaliteit

Uitsluitend 100% kwaliteit

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Niet goed, geld terug

Niet goed, geld terug