Romijn Office Supply uit Zoetermeer, uw kantoorspecialist en totaalleverancier in kantoorartikelen. We hebben een landelijke dekking en leveren aan bedrijven in heel Nederland en België. Naast een compleet assortiment kantoorartikelen met alle bekende A-merken en eigen huismerk ‘Quantore’ kunnen we u van dienst zijn met onder andere kantoormachines, relatiegeschenken, handelsdrukwerk en facilitaire producten voor uw kantoor en magazijn.

Bij onze klanten worden wij gewaardeerd om de klantgerichtheid en om de korte lijnen en daardoor kunnen we een goede maar ook snelle service aan u bieden.

Het hele bestelproces, de persoonlijke aanpak en de aftersales heeft ervoor gezorgd dat we ons nieuwe kantoor ook hebben ingericht met meubels, kantoorartikelen en een printer van Dennis Romijn.Vincent Timisela, De Leerweg
Wij zijn al sinds het begin trouwe klant bij Romijn Office Supply. Zeer klantvriendelijk, goed geprijsd en snel geleverd.Sander Janmaat, GM at Transtech Industrieservice

Quantore partner

Romijn Office Supply is aangesloten bij Quantore B.V. Dit is een coöperatie van meer dan 450 kantoorspecialisten. Samen hebben we een enorme inkoopkracht en behoren we tot de belangrijkste spelers in de markt. Het geavanceerde magazijn heeft ruim 23.000 verschillende kantoorartikelen op voorraad. We leveren franco vanaf € 75,- ex btw en alle bestellingen voor 15.00 uur worden de volgende werkdag al bij u bezorgd. Uw bestelling kunt u zelf online versturen of uw bestelling per email of telefonisch doorgeven.

Persoonlijke aandacht voor u als klant staat centraal. Bij ons bent u nog echt klant met een persoonlijke benadering. Bovendien treft u altijd dezelfde ervaren binnendienst medewerker aan de telefoon. We bouwen dus werkelijk een relatie met u op.


bestel online in onze webshop

Persoonlijke benadering

Bent u nog niet met ons bekend en wilt u ook graag een persoonlijke en enthousiaste benadering tijdens het bestellen van uw kantoorartikelen? U kunt ons bereiken via 0031 (0) 79 – 888 33 75 of via info@romijnofficesupply.nl. We zullen dan uw wensen op het gebied van de inkoop inventariseren en u daarbij voorzien van maatwerk met de scherpste condities.

Met vriendelijke groet,

Dennis Romijn.

dennis romijnquantore-logo
Razensnelle levering

Razendsnelle levering

Altijd de beste prijs

Altijd de beste prijs

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

Uitsluitend 100% kwaliteit

Uitsluitend 100% kwaliteit

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Niet goed, geld terug

Niet goed, geld terug

Vincent Timisela

Romijn Office Supply is wat ons betreft een verademing in de online wereld waar we nu in leven. Dennis weet de perfecte combinatie te maken tussen het gemak van het online bestellen, en de persoonlijke aanpak die je hebt bij een aankoop in een reguliere winkel.

Job de Bruin

Wij hebben super goede ervaringen met Romijn Office Supply. Ze staan altijd voor ons klaar, leveren snel en volgens afspraak en bieden maatwerkoplossingen voor ons bedrijf. De communicatie is altijd soepel en correct. "Socius Wonen"

Max Bell

Het is echt fijn om zaken te doen met Romijn Office Supply. Makkelijk om spullen te vinden ėn te bestellen en persoonlijk contact als het nodig is. Super goed. "Big Feat"

Rianne Oswald – de Groot

Het product dat ik zocht kon ik niet meer dan vaag omschrijven. Dennis gaf direct een aantal opties inclusief bestellink. Het gezochte product zat er bij en werd de volgende dag geleverd. Heel klantgericht en snel! "GROEI organisatieontwikkeling en coaching"

Bart Creemers

Ik heb Dennis leren kenen via het Business Open ontbijt. Dit is een nationale netwerkclub waar we met elkaar business proberen te genereren. Sinds enige tijd doen wij zaken met Dennis. Dennis is accuraat, communiceert en komt zijn afspraken na. Dat is nu juist precies waarom wij graag met Dennis samen werken. "Works Smart Staffing Solutions"

Edwin Eijsackers

Dennis levert al weer ruim een jaar alles wat we nodig hebben op kantoor. Behalve het feit dat alles wat hij levert van prima kwaliteit is en goed betaalbaar is, is Dennis bovenal een betrouwbaar en prettig persoon om zaken mee te doen. Ik kan ieder bedrijf aanraden om materialen bij Dennis te bestellen. Je hebt korte lijnen en de service is prima!! "Teamwerk Rijswijk"

.