Slider-FacilitaireProducten

Facilitaire producten voor ieder budget

Bij Romijn Office Supply kunt u facilitaire producten voor ieder budget bestellen. Onder facilitaire producten vallen onder andere afvalbakken, veiligheidsproducten, verbandtrommels, brandblussers, schoonmaakartikelen, toiletartikelen en toiletpapier. Maar ook bijvoorbeeld geldtelmachines, valsgeld detectoren, klokken en lampen vindt u in ons grote assortiment facilitaire artikelen.

Het kantine assortiment wordt elke maand uitgebreid. Romijn Office Supply uit Zoetermeer wil haar klanten zo compleet mogelijk bedienen en daar horen producten zoals thee, koffie, soep, snoep, frisdrank enz. ook bij. Houdt het assortiment scherp in de gaten want het wordt elke maand uitgebreid. Wilt u ook voordelig uw facilitaire producten snel bestellen?

We beschikken over een zeer uitgebreid assortiment facilitaire producten. Of het nu gaat om bijvoorbeeld keuken- en kantineartikelen, afvalbakken, schoonmaakmiddelen of hygiëneproducten, we voorzien in al uw kantoorbehoeften.


Koffie & thee

We bieden verschillende soorten koffie aan, onder andere snelfilter koffie van DE en Kanis & Gunnik, espressobonen koffie, fairtrade koffie, DE ‘OR Espresso capsules, DE cafitesse koffie en Senseo koffiepads.

Van de DE Cafitesse koffie hebben we verschillende smaken, alle soorten zijn te verkrijgen in 1,25 liter en 2 liter verpakkingen.

Voor de DE Cafitesse machines hebben wij natuurlijk ook de andere producten in ons assortiment zoals de suiker, cacao, melkpoeder of de Cafitesse melk voor cappuccino’s.

Biaretto koffie

Bij Romijn Office Supply is nu een nieuw koffiemerk te bestellen. Biaretto is een koffiemerk van topkwaliteit! En te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs, veel voordeliger dan de A-merken koffie.

We hebben de beste koffiebonen uit de hele wereld geselecteerd om voor jou de perfecte mix te maken. Geniet van Biaretto koffie op het werk of thuis en haal het beste uit je dag.

Bent u toe aan een nieuw koffieautomaat, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben verschillende koffiemachines, onder andere het gehele assortiment Bravilor professionele koffiemachines.


Facilitaire producten Esprecious koffiezet apparaat

Verpakkingsmaterialen

Sinds kort is IEZZY hét nieuwe verpakkingsmerk bij Romijn Office Supply, met een uitgebreid assortiment met onder andere verpakkingstapes, opvulmateriaal, brievenbusboxen, wikkelfolie, paklijstenveloppen, verhuisdozen, luchtkussenfolie, postpakketboxen, en verzenddozen. Alles met een uitstekende prijs/kwaliteit.

Schoonmaak & sanitair

Een schone werkplek is belangrijk, daarom bieden wij u daarom een schoonmaakplan aan.

Schoonmaak is een structureel onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. We bieden alles wat u nodig heeft voor een schoon en fris kantoor. Om op systematische en overzichtelijke wijze schoon te kunnen maken, is het van groot belang om aan hygiëne een goede herkenbaarheid toe te kennen. Volg het schoonmaakplan en kies op kleur. U leest hier meer over in de catalogus.

Het schoonmaakplan werkt met 3 heldere kleuren met bijbehorende producten:

  • Rood is voor sanitair: het gebruik van rode doekjes, rode sponzen en rode emmers voorkomt dat men met hetzelfde doekje het sanitair en de werkplekken worden gereinigd. Dat is wel zo fris!
  • Blauw is voor een frisse werkplek: met de blauwe doekjes, sponzen en emmers maak je volgens het schoonmaakplan het kantoorinterieur schoon.
  • Groen voor een goede reiniging van de vloer: voor reiniging van de vloeren, kies je de groene producten binnen ons aanbod facilitair. Een schone omgeving, dat werkt toch voor iedereen!

Wilt u meer informatie over het schoonmaakplan of over de producten, neem dan contact met ons op.

Sanitaire hygiëne

Een schone en goed onderhouden wasruimte geeft uw zorg aan voor gasten en personeel. De juiste combinatie van dispensers en vullingen bespaart onderhoudstijd, vermindert afval en garandeert langdurige prestaties. Belangrijker nog, het geeft gebruikers een frisse en prettige ervaring. We bieden verschillende hygiënesystemen, afgestemd op uw grootte van de wasruimte, aantal bezoekers, frequentie van schoonmaak en gewenste papierkwaliteit.

Naast de A-merken Satino en Tork leveren het private label PrimeSource. Het hygiëneassortiment van PrimeSource blinkt uit in eenvoud. Het is functioneel, eenvoudig in het dagelijks gebruik en het levert een perfect hygiënisch resultaat! De PrimeSource dispensers zijn gemaakt uit 90% gerecycled materiaal, is sterk en heeft een glanzende uitstraling. Alle dispensers zijn gemakkelijk te vullen en voorzien van een universeel slot.

Facilitaire producten Dispenser PrimeSource Duo toiletpapier
Facilitaire producten Dispenser Tork handdoekdispenser

Overige facilitaire artikelen

Het facilitaire assortiment is zeer breed en omvat nog vele andere oplossingen voor u. Hieronder vindt u een selectie van enkele andere oplossingen.

Luchtreinigers

Een luchtreiniger is een apparaat ontwikkeld om verontreinigde stoffen en deeltjes te verwijderen uit de binnenlucht. Studies tonen aan dat binnenlucht tot 5 keer meer vervuild kan zijn dan de buitenlucht. Gecombineerd met het feit dat de meeste mensen tot 90% van hun tijd binnen doorbrengen, wordt het duidelijk waarom een schone binnenlucht zo belangrijk is.

Wat verwijderen luchtreinigers uit de lucht? Er zijn meerdere factoren die bijdragen aan de luchtkwaliteit. Sommige van de meest voorkomende vervuilers zijn schimmelsporen, huisstofmijt, chemische stoffen, pollen, bacteriën en virussen.Deze dragen allemaal bij aan de vele allergieën en aandoeningen aan de luchtwegen waar we dagelijks last van hebben.

Facilitaire producten Luchtreiniger-Fellowes-Aeramax
Facilitaire producten Luchtreiniger-Fellowes-Aeramax
Papier- en afvalbakken

Om alle afvalstromen gemakkelijk te scheiden voor hergebruik, is er een breed assortiment afvalbakken waaronder papierbakken, vlamverdovende papierbakken, afvalscheidingsoplossingen, bekerbakken, buitenafvalbakken en alle bijbehorende afvalzakken etc.

Om verschillende afvalstromen gemakkelijk te scheiden kunt u bijvoorbeeld de Rubbermaid afvalcontainer Slim Jim: de energienorm op het gebied van ruimtebesparend afvalbeheer en recycling. Deze is zeer duurzaam en breukbestendig. Deksels houden afval uit het zicht en optioneel zijn koppelbare verrijdbare onderstellen leverbaar.

Naast Rubbermaid, vindt u de merken Brabantia, Wesco, Durable, Eko en Jalema in ons gevarieerde assortiment, dus voor iedere situatie een passende oplossing.

Facilitaire producten Afvalcontainer
Facilitaire producten afvalbak
Tijdregistratiesystemen
De tijdregistratiesystemen van onze leverancier Safescan maken gebruik van moderne identificatiemethodes en geavanceerde software. Zo heeft u altijd direct inzicht in de gewerkte uren van uw medewerkers en ziet u in één oogopslag wie er wel en wie er niet aanwezig is.

Alle tijdregistratiesystemen zijn gemakkelijk te installeren en uiterst gebruiksvriendelijk. Met de meegeleverde software beschikt u bovendien over een krachtige set beheertools. Doordat alle gegevens meteen worden doorgestuurd, heeft u altijd een realtime aanwezigheidsoverzicht. De uitgebreide planning-, rapportage- en exportfuncties staan hierbij garant voor optimale flexibiliteit.

Facilitaire producten Tijdregistratiesysteem-Safescan
Facilitaire producten Tijdregistratiesysteem-Safescan

Om direct naar de webshop te gaan met het facilitaire assortiment, klikt u dan graag hier

 

Catalogus Schoonmaak en Hygiene 2023
Catalogus Schoonmaak en Hygiene 2023

Facilitaire producten catalogus schoonmaken en sanitairFacilitaire producten schoonmaak andy