De nieuwste belcel van Euroseats is beschikbaar vanaf maart

De akoestische belcel is ideaal om in alle rust te telefoneren – of om je kantoortuin te voorzien van een stilteruimte waar in alle concentratie kan worden gewerkt of overlegd.

De kantoren zijn sterk aan verandering onderhevig. Omdat de kantoren open zijn is de noodzaak van afgescheiden werkplekken in een ruimte steeds harder nodig. Een akoestische belcel biedt de oplossing. Voorheen had ieder kantoor zijn gesloten vergaderruimte. In deze ruimte kon u dan de vergadering houden en eventueel bellen, zodat u de ander niet lastigvalt. Nu kunt u dit doen in een akoestische belcel.

               

Vanaf maart is de nieuwste belcel van Euroseats beschikbaar. Deze is te bestellen in de kleur zwart en dondergrijs en is voorzien van een opklapbaar tafelblad, 2 stopcontacten, dimbare ledverlichting, automatische ventilatie en montage is eenvoudig zelf te doen.

Wil je meer (prijs)informatie over deze nieuwste belcel, neem dan graag contact op met team Romijn Office Supply. We helpen je graag met het informeren en adviseren over de belcel of akoestische werkplek die bij jouw wensen aansluit.

                     

 

Of deel dit artikel via Whatsapp