BedrijfsHulpVerlening

Op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) voor uw kantoor werkt Romijn Office Supply samen met BHV Nederland uit Zoetermeer.

BHV cursus

bhv-vest-tasje-geel

Het is verplicht om binnen uw bedrijf één of meer BHV’ers op te leiden. Dat is natuurlijk erg prettig voor uw gasten en collega’s, maar ook u kan iets overkomen. Hoe fijn is het dan als er een collega voor u klaar staat? Met een bedrijfshulpverlening opleiding/BHV cursus van BHVNederland komen alle aspecten van EHBO maar ook brand en evacuatie aan bod.

Dit alles onder leiding van professionele docenten met praktijkervaring en aansluiting op uw individuele werksituatie. De cursus, die overigens bestaat ui kleine groepen, wordt, bij een BHV Basiscursus, afgerond met een schriftelijk examen en een certificaat met uw naam als bedrijfshulpverlener.

EHBO cursus

bhv verbandkoffer

U wilt toch kunnen handelen bij een ongeluk? Tuurlijk, anders zat u niet op onze website. In samenwerking met het Rode Kruis organiseert BHV Nederland verschillende EHBO cursussen voor iedereen die wil weten wat te doen bij een ongeluk(je). Volg daarom ook een EHBO training.

U kunt beginnen met een Basis Cursus EHBO. In twee dagen (12 uur) worden de hoofdlijnen van EHBO behandeld.

Of wat dacht u van een cursus EHBO aan baby’s en kinderen? Deze cursus van 8 uur is gericht op het verlenen van eerste hulp bij baby’s en kinderen.

De 3 uur durende workshop EHBO aan baby’s en kinderen besteedt aandacht aan de zeven meest voorkomende ongevallen bij baby’s en kinderen.

Brandveiligheid

bhv schuimblusser

U gaat er niet vanuit, maar er kan onverhoopt altijd wat gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg ervoor dat uzelf en uw collega’s met de juiste kennis reageren en zorg voor de juiste brandveiligheid.

Een ontruimingsplan is een eerste belangrijke stap. Het vertelt u wie wat doet tijdens een calamiteit.
Wat echt bij een ontruimingsplan niet mag ontbreken is een veiligheidsplattegrond.

Deze moet voorhanden zijn voor de ploegleider en de brandweer. Zij handelen naar deze plattegrond.

Een ontruimingsplattegrond ophangen is een essentiële stap naar de veiligheid van uw bezoekers en collega’s. Hier ziet u in één oogopslag waar u bent en waar u heen moet bij een brand of ontruiming.

Wilt u meer weten over BHV? Neem contact op met uw kantoor specialist bij Romijn Office Supply.