Inpaktafels

Lean – Ergonomisch – Productief – Modulair

Treston concept werktafels bezitten alle eigenschappen die nodig zijn om een inpaktafel ergonomisch verantwoord en efficiënt in te richten. Romijn Office Supply werkt hierbij nauw samen met Sovella Nederland uit Pijnacker.

Op hoogte verstelbaar

Optimaal ergonomisch verantwoord werken doet u met de in hoogte verstelbare concept werktafels van Treston. Robuuste handmatige of motorische hoogteverstelling en toch een C-poot voor optimale beenruimte. De Inpaktafels zijn verkrijgbaar in standaard maten maar ook naar klantspecificatie. De grote capaciteit (200 of 500kg) is geijkt op de industriële eisen die aan dit soort meubilair worden gesteld. Tevens zijn deze werktafels volledig te combineren met de uitgebreide reeks Treston inhaakbare en inklikbare accessoires.

Door de verstelbare werktafel te combineren met diverse accessoires ontstaat de ideale ergonomische en efficiënte werkplek.

Romijn_office_supplies_inpaktafel_sovella_treston_nederland

Blijvend modulair

Treston werktafels zijn modulair. U kunt de werktafel inrichten met inhaakbare accessoires zodat deze optimaal efficiënt gebruikt kan worden. Door het slim inrichten van een inpaktafel verkort u de verwerkingstijd van een pakket. Veranderd tussentijds uw manier van werken?  Treston concept werktafels zijn blijvend modulair. De werktafel kan altijd worden aangepast of uitgebreid naar wens.

RMA / RMG werktafels

Retourlogistiek is een belangrijk onderdeel van de ontstane markt. Webshops moeten voorbereid zijn op het efficiënt verwerken van de stroom retour goederen. De concept werktafel kan ook worden ingericht als een werktafel waar deze retourstroom optimaal verwerkt kan worden.

Showroom

Uniek in de BeNeLux! Een complete Treston showroom van 200m2. Zo kunt u niet alleen de producten zien maar ook uitgebreid de kwaliteit en de mogelijkheden van onze producten ervaren alvorens u een keus maakt voor een merk en leverancier.

Op de showroom staan diverse inpaktafels, karton trolleys, ESD-trolleys en werkplekken, assemblage werktafels, industrie- en ladekasten, zware werkbanken, winkelinrichting en inloopkast-inrichting.

U kunt in onze showroom terecht op werkdagen tussen 8:30 en 17:00, maakt u telefonisch of via email een afspraak zodat één van onze adviseurs u kan begeleiden in het brede scala van producten.

Voor meer informatie vul ons contactformulier in.