Kantoor bewegwijzering

Bewegwijzeringsborden voor binnen en buiten uw bedrijf

Op het gebied van bewegwijzeringsborden voor in uw kantoor of daarbuiten werkt Romijn Office Supply samen met Bosch Glaskunst uit Zoetermeer.

Interne bewegwijzering

bewegwijzering-interne

Met de luxe bewegwijzeringsborden gemaakt van glaskunst, weten uw bezoekers altijd de weg te vinden binnen uw kantoor- of bedrijfspand. De glazen bewegwijzeringsborden zien er niet alleen chique uit maar zijn ook zeer gemakkelijk te onderhouden.

Bij het ontwerp van de bewegwijzering zorgen we ervoor dat de borden aansluiten op de stijl van het pand. De luxe borden worden voornamelijk geproduceerd van glas in combinatie met metaal en zijn in bijna alle vormen, afmetingen en kleuren te vervaardigen. De borden worden op maat gemaakt in ons eigen atelier

Natuurlijk worden de bewegwijzeringsborden op de meest logische plekken binnen uw pand gemonteerd. Wij garanderen een hoge kwaliteit met een korte levertijd.

Externe bewegwijzering

bewegwijzering-externe

Om bij uw bedrijfspand te komen kan een aantal richtinggevende borden langs de weg een goed begin zijn. Onze glazen bewegwijzeringsborden zijn duidelijk, zien er luxe uit en ook nog eens gemakkelijk in onderhoud.

Bij het ontwerpen van de bewegwijzeringsborden voor buiten houden we rekening met de omgeving en uw bedrijfspand. De borden worden voornamelijk vervaardigd van glas in combinatie met metaal en zijn in alle vormen, kleuren en afmetingen te maken.

Na productie in ons het atelier worden de bewegwijzeringsborden op de meest logische plekken rondom uw pand gemonteerd.

Bedrijfsborden & naamborden

bewegwijzering-bedrijfsborden

Onze partner maakt bedrijfsborden van glas, RVS, en cortenstaal. De mogelijkheden zijn eindeloos en we maken altijd een ontwerp zoals u dat in gedachte heeft. Onze naamborden voor bedrijven zijn niet alleen uniek maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Bedrijfslogo, gekleurd glas, RVS met glas, achterplaat in elke mogelijke kleur, geïntegreerde led-verlichting. Teksten worden uitgesneden of gezandstraald en eventueel ingekleurd/gebrandschilderd. Vanzelfsprekend krijgt u uw ontwerp ter goedkeuring voorgelegd. Het naambordje wordt volledig in eigen beheer geproduceerd in ons atelier.

Bedrijfsborden zijn in alle bijna vormen en afmetingen leverbaar en geschikt voor binnen en buiten. Wij garanderen een hoge kwaliteit met een korte levertijd en kunnen het bedrijfsbord voor u monteren.

Wilt u meer weten over bewegwijzeringsborden? Neem contact op met uw kantoor specialist bij Romijn Office Supply.