(Inter)nationale verhuizingen

Wat betreft (inter)nationale verhuizingen (verhuismanagement) werkt Romijn Office Supply nauw samen met SVG Euromovers.

Professionele dienstverlening

Reken op SVG Euromovers voor een vakkundige en discrete afhandeling van jouw verhuizing. Of het nou gaat om een zakelijke of particuliere klus. Ze doen zelfs internationale verhuizingen. Hun integere medewerkers zijn allen zeer ervaren en behandelen jouw vracht met zorg. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsgegevens veilig zijn of dat ene antieke kastje niet beschadigd raakt tijdens het transport.

(inter)nationale verhuizingen

Opslagmogelijkheden

Je laat een nieuwe vloer leggen en zoekt een plek voor de meubels. Jouw bedrijfsinventaris moet tijdelijk ondergebracht worden tijdens een verhuizing. Het maakt niet uit wat de reden is, zij bieden jou een opslagmogelijkheid. Eventueel kunnen zij de opslag zelfs voor je beheren. Of het nou gaat om een persoonlijke inboedel of een archief.

Fullservice verhuizingen

Voor al jouw verhuisproblemen bieden zij een uitkomst. Dit verhuisbedrijf heeft alle oplossingen in huis. Zij beschikken over de meest moderne apparatuur waarmee ze ook zeer specialistische verhuizingen uit kunnen voeren. Schakel de vakmannen bovendien in voor het in- of uitpakken, demonteren van meubels of zelfs de eindschoonmaak. Het pakket is altijd op maat: je bepaalt zelf welke diensten je van hun af wilt nemen.

Erkende Verhuizers

Verhuizen

Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland heeft heel wat voeten in de aarde. Het is voor velen lastig het overzicht te houden in het oerwoud van vergunningen en verzekeringen. Een internationaal verhuisbedrijf als SVG draait zijn hand niet om voor dit soort trajecten. Dit fullservice verhuisbureau draait op een internationaal netwerk en weet exact wat er moet gebeuren. Jij hoeft alleen nog aan jouw handbagage te denken.

Bedrijfsverhuizing

Het maakt niet uit of er een interne verhuizing op kantoor op de planning staat of het hele bedrijf naar een andere locatie verhuist. De vakmannen weten de kritische succesfactoren voor een geslaagde bedrijfsverhuizing, of het nou gaat om een MKB’er of multinational. SVG Euromovers bieden een maatwerkoplossing waarin wensen en mogelijkheden optimaal met elkaar zijn afgestemd.

Particuliere verhuizing

Verhuizen is voor velen een intensieve periode waarin veel zaken in orde moeten worden gebracht. Een hele huisraad moet verplaatst worden en ondertussen gaat het leven van alledag gewoon door. Het verhuisbedrijf staat klaar om je te begeleiden met vakkundig advies, een gedegen planning en efficiënte oplossingen. Schakel SVG in om een verhuizing te regelen zonder stress.

Opslag

Archiefbeheer

Laat jouw archief eenvoudig door SVG opslaan en beheren. Zij administreren alle soorten archieven, van pallets vol tot aan enkele dozen. Zo kun jij de waardevolle ruimte in jouw kantoor benutten voor jouw kerntaken. Alle documenten worden zorgvuldig geregistreerd en gedigitaliseerd. Zo weet jij altijd direct wat zich in jouw archief bevindt. Je kunt jouw archieven uiteraard te allen tijde opvragen.

Particuliere opslag

Een kind dat van zijn studentenkamer weer tijdelijk thuis komt wonen, de woonkamermeubels die tijdens de verbouwing moeten worden opgeslagen of een huis dat voor de bezichtiging leeggeruimd moet worden. Er zijn vele redenen om jouw inboedel op te willen slaan. Bij SVG kun je terecht voor zowel kortstondige als langdurige opslagmogelijkheden.

Bedrijfsinboedel

Er zijn vele redenen om te zoeken naar een betrouwbare opslag voor jouw bedrijfsinventaris. Als je met seizoen werkers werkt, moet de kantoorruimte bijvoorbeeld regelmatig aangepast worden aan wisselende arbeidskrachten. SVG biedt een betrouwbare en discrete opslagmogelijkheid voor al jouw bureaustoelen, computers en voorraden die je nu even niet nodig hebt.

opslag bedrijfsinventaris