Opslag en logistiek van goederen

Op het gebied van opslag en logistiek van goederen en uw archief, werkt Romijn Office Supply nauw samen met Morestorage uit Zoetermeer. Zij zijn specialisten op het gebied van webshop fulfilment, actie en calamiteiten-logistiek maar ook in voorraad outsourcing, warehousing en distributie.

Het Warehouse

MoreStorage is met zijn 24.000 m² vloer oppervlak met ruimte voor meer dan 100.000 pallets en grijp locaties gevestigd aan de Goudstraat 65 te Zoetermeer ideaal gelegen binnen 45 minuten van 5 grote steden van Nederland en de Rotterdamse haven waarbij de vervoerstijden dus tot een minimum beperkt blijven. Ze hebben een ultra modern warehouse en automatiseringspakket waardoor al uw orders snel en efficiënt worden afgehandeld.

De voordelen van op een rij

  • Eén vast laag tarief per pakket zonder verrassingen.
  • Lagere verzendkosten vaak met een besparing van wel meer dan 20%. Bij verzending van 10 pakketten per dag kunnen we al meer dan € 500,- per maand voor je besparen.
  • Zelf geen pakketten meer inpakken, dus meer tijd om je webshop te laten groeien.
  • Verhoging van je omzet en klantvriendelijkheid door snellere levertijden, met een order intake tot 21:30 uur worden je pakketten binnen Nederland de volgende dag afgeleverd.
  • Gestroomlijnde uitlevering en geen voorraadverschillen meer.

Opslag en logistiek van goederen

Specialist in douane-afhandeling

Dagelijks verzorgen wij voor diverse klanten de douane-afhandeling van goederen uit o.a. China, Brazilië, Duitsland en de rest van de wereld. Door onze contacten bij de douane en vervoerders krijgen we deze goederen snel door de douane en zijn dus snel beschikbaar om te verkopen.

e-Fulfilment: één gestroomlijnde keten

Bij MoreStorage kunt u dus uw bulk inkopen doen in China en wij leveren uw producten op consumenten niveau uit: in Nederland, Europa en de rest van de wereld, in één gestroomlijnde keten.
Via ons web portal en API koppeling met jouw (web) winkel blijf je altijd op de hoogte van alle statussen van transport, inslag, stock, T&T en orders.

specialist in douane afhandeling
specialist in douane afhandeling

 

Voor meer informatie vul ons contactformulier in.