Professionele schoonmaak

Een groothandel voor schoonmaakmiddelen, dat is wat Kasterop te Zoetermeer al sinds 1982 is. Wij werken samen met dit bedrijf dat allerlei schoonmaakmiddelen, schoonmaakmachines en schoonmaakmaterialen kan leveren.

Het bedrijf kent drie hoofdactiviteiten.

Schoonmaakbenodigdheden

Het verkopen van schoonmaakbenodigdheden zoals reinigings- en beschermingsmiddelen, plastic zakken, papierwaren zoals handdoekjes en toiletpapier, bezems, maar ook werkwagens, mopemmers, watertanks enz.

Reinigingsmachines

De exclusieve import van een Duits merk reinigingsmachines (Columbus) en verkoop van vrijwel alle andere merken reinigingsmachines. Daarnaast is er ook verkoop van gebruikte reinigingsmachines.

Reparatieafdeling

Een reparatieafdeling voor alle merken en soorten reinigingsmachines. Doordat we een eigen technische dienst hebben, kunnen we een onderhoudsbeurt, een NEN 3140 keuring of een reparatie aan uw reinigingsmachine vaak snel uitvoeren. Indien het nodig is, kunnen we ook bij u op locatie langskomen om de werkzaamheden te verrichten. Tevens verhuur van verschillende reinigingsmachines.

Verder beschikt het bedrijf over een eigen osmose-waterinstallatie met een voorraadtank van 5000 liter. Wij leveren dit water aan glazenwassers. Het water kan 24/u per dag, dus ook buiten openingstijden afgenomen worden d.m.v. munten.

schoonmaak

kasterop-columbus

kasterop-glazenwasser