Relatiegeschenken

Romijn Office Supply uit Zoetermeer ontzorgt u ook graag als het gaat om relatiegeschenken (online catalogus van Ideas 2018). We hebben relatiegeschenken voor elk budget, ook voor kleine aantallen voor een scherpe prijs! Veelal wordt er gesproken over relatiegeschenken terwijl we het eigenlijk hebben over promotionele artikelen. Strikt genomen zijn relatiegeschenken de artikelen die door bedrijven ingezet worden om een relatie te onderstrepen en daardoor te verstevigen.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken worden weggeven om het imago van een bedrijf positief te beïnvloeden en relaties goed te onderhouden. Bij het uitzoeken van een geschikt relatiegeschenk is het belangrijk dat het artikel aansluit bij uw doelgroep.

Daarnaast is een relatiegeschenk, ook wel een promotieartikel genoemd, erg kosteneffectief vergeleken met een advertentie of mediacampagne. Een belangrijke reden daarvoor is dat relatiegeschenken en promotieartikelen -mits goed gekozen- een lange ‘levensduur’ hebben. Ze zorgen dat je boodschap langere tijd / op meerdere momenten bij de doelgroep zichtbaar is.

Een bekende marketingwijsheid is dat het behouden van bestaande klanten vele malen meer oplevert dan het binnenhalen van nieuwe. Bij het verstevigen van die bestaande relaties kan een relatiegeschenk een sterke rol vervullen.

Pen & graveerservice

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor het jubileum van een collega, een mooi relatiegeschenk, vrienden die gaan trouwen of uw kleinkind die binnenkort afstudeert? Wij hebben voor elke gelegenheid een passend geschenk! Met onze nieuwe pen & graveerservice. Binnen maximaal 4 dagen heeft u uw persoonlijke geschenk al in huis!
Met een korte gravure maak je van een luxe pen in enkele eenvoudige stappen een cadeau met een bijzondere betekenis.

Om de speciale webshop met de nieuwe pen & graveerservice te bekijken, klikt u op onderstaande banner.

Promotieartikelen

Promotieartikelen worden over het algemeen vaak ingezet bij het vergroten van naamsbekendheid. Naamsbekendheid is van groot belang om meer omzet te genereren. We spreken van promotieartikelen wanneer reclameartikelen en relatiegeschenken worden bedrukt met uw logo en/of tekst. Promotieartikelen kunnen een enorme bijdrage aan de naamsbekendheid en uw bedrijfsimago leveren bij uw doelgroep.

Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat een grote meerderheid van de ontvangers blij is met promotieartikelen. Het bedrijf dat reclame maakt wordt omschreven als sympathiek (70%) en men zou eerder producten van dit bedrijf kopen dan kwalitatief en qua prijsniveau gelijkwaardige producten van concurrenten (43%).

Uit hierboven genoemde onderzoek is dus gebleken dat een promotieartikel sympathie wekt bij de eventuele toekomstige relatie. Een promotieartikel leent zich dus uitdrukkelijk goed om meer klanten binnen te halen en/of relaties te behouden.

Het is leuk en nuttig om iemand een cadeautje te geven dat meteen reclame voor u maakt !

relatiegeschenken pen romijn office supply

Wij hebben verschillende catalogi waaruit u een voor u geschikt premium kunt kiezen, met daarin duizenden items. Belangrijker nog is overleg over wat u wilt bereiken. Zoekt u een goedkoop weggevertje dat in grote aantallen op een beurs wordt uitgedeeld of hebt u een wat exclusiever geschenk nodig voor een select klantenbestand? De mogelijkheden zijn enorm. Vertel ons wat u wilt en wij verzorgen het voor u.

Ons assortiment bevat onder andere: pennen en potloden, notitieblocs, mokken en ander keramiek, tassen, spelletjes, schrijfmappen, trolleys en andere tassen, calculators, linialen, buttons, sleutelhangers, snoepjes. zaklampen, gereedschapssets, pluche beesten, USB-sticks, paraplu’s, outdoor artikelen en ballonnen.

Premiums

Een premium is iets wat men gratis krijgt bij de aanschaf van een product. Het gaat om een klein cadeau waarmee wordt geprobeerd om consumentengedrag te veranderen en de bekendheid/marketingboodschap van een merk of bedrijf te vergroten.

Het weggeven van premiums is een effectieve manier om tijdelijk een meerwaarde aan een product te geven. Meestal zijn dit handige of leuke artikelen, andere vormen zijn bijvoorbeeld kortingsbonnen, spaaracties en prijsvragen. De boodschap is dan ook uiterst eenvoudig: wees creatief, inventief en origineel.

Gadgets

Gadgets zijn originele, ingenieuze hebbedingetjes die gebruikt worden om en bedrijf op een leuke manier in de aandacht te brengen. Gadgets zijn helemaal in, dit komt mede doordat we nu in een moderne maatschappij leven. Overal waar we komen worden we geconfronteerd met originele en innovatief snufjes. Tevens kunt u de gadgets voorzien van uw logo of slogan, zodat u een origineel promotieartikel weggeeft! Laat uw bedrijf ook voorop lopen met interessante gadgets en informeer naar de talloze mogelijkheden!

Rendement

Als u investeert in promotionele artikelen en deze vervolgens weggeeft wilt u er natuurlijk wel wat voor terug zien. Net als iedere andere marketinginvestering moet het uiteindelijk rendement opleveren en het liefst zo snel mogelijk! Promotie artikelen  zijn al decennialang een belangrijk onderdeel van de marketingcommunicatie en staan bekend als een zeer waardevolle investering.

relatiegeschenken betaalbaar

Promotionele artikelen kunnen om meerdere redenen ingezet worden: ondersteuning van het bedrijfsimago, tastbare ondersteuning van het marketingbeleid en marketingacties, vergroting naamsbekendheid, binding met afnemers, relaties en personeel, om onder de aandacht te komen bij prospects en potentiële afnemers en uiteraard om (blijvend!) een positieve indruk achter te laten, bijvoorbeeld na een beurs, verkoopgesprek of klantbezoek!

Voor advies of vragen over de vele mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.

relatiegeschenken stopwatch

relatiegeschenken kookschort

relatiegeschenken usb sticks