Rexel daglichtlampen en Rexel papiervernietigers bieden de juiste oplossing voor uw (thuis)kantoor

De juiste verlichting is essentieel om geconcentreerd te kunnen werken. Dat geldt ook voor thuis. Romijn Office Supply heeft voor u de oplossing.

Rexel (daglicht)lampen zorgen voor een zo gelijkmatig en natuurgetrouwe verlichting en zijn een essentiële aanvulling op uw (thuis)werkplek.

Goed daglicht zorgt ervoor dat we ons werk goed en veilig kunnen uitvoeren, maar (dag)licht stimuleert ook belangrijke processen in ons lichaam die weer invloed hebben op onze (leer)prestaties.

Rexel daglichtlampen dragen direct bij aan een positief effect op ons welzijn en concentratie.

Rexel papiervernietigers voor thuis

Prettig en veilig thuiswerken betekent ook dat u vertrouwelijke gegevens, die u niet bewaart, snel, direct en veilig vernietigt.

Vertrouwelijke documenten in de papierbak gooien is natuurlijk niet vernietigen. De AVG wetgeving is namelijk niet alleen van toepassing op digitale gegevens. Ook geprinte data is hiervan een onderdeel. Wij adviseren u daarom om een Rexel papiervernietiger te gebruiken met tenminste een veiligheidsklasse DIN P-3. Ook thuis.

De Nederlandse organisatie die toeziet op de naleving van de AVG-wetgeving is de Autoriteit Persoonsgegevens en geeft op haar website enkele tips om ook thuis, gedurende de Corona crisis, veilig te kunnen werken. Hieronder de link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/nieuws/veilig-thuiswerken-tijdens-de-coronacrisis

Hier vindt u een PDF met Rexel daglichtlampen en Rexel papiervernietigers voor thuis: Rexel artikelen overzicht

Wilt u meer informatie of een bestelling doen? Bel of mail ons en we helpen u direct!

Of deel dit artikel via Whatsapp