Blink uit met jouw sanitaire ruimte

Welke uitstraling wil je meegeven en wat verwachten je bezoekers? Je toilet zegt meer over je organisatie dan je denkt. Kies dus een uitstraling die bij je past; strak, tijdloos, modern, zwart, wit, aluminium? Ook de kwaliteit van de verbruiksartikelen is bepalend. Variërend van een goed­kopere uitstraling tot zacht, hoogwit en goed absorberend.

2. Milieu

Kies voor een duurzaamheidsconcept wat bij je organisatie past. Denk aan recyclebare dispensers, dispensers gemaakt van recycled materiaal of een compleet Cradle to Cradle ingerichte ruimte. Uiteraard kun je ook kiezen voor vullingen met één of meerdere milieulabels zoals Cradle to Cradle, FSC en EU ecolabel. Daarnaast kan een slimme keuze in het dispensersysteem zorgen dat het verbruik binnen de perken blijft.

3. Hygiëne

Op nummer één staat hygiëne, kies voor papieren oplossin­gen voor handdroging en gesloten dispensersystemen waar­bij het aanraken van dispensers tot een minimum beperkt wordt.

4. Aantal bezoekers en piekmomenten

Dispensers heb je in verschillende groottes met verschil­lende capaciteiten (hoeveelheid verbruiksartikelen dat ze kunnen herbergen) Afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers en piekmomenten in toiletbezoek, maak je een keuze hoeveel capaciteit je nodig hebt en of er gemakkelijk en snel tussen­tijds bijgevuld kan worden.

5. Budget

Je budget bepaal je zelf. Denk hierbij na over dispenser contracten, waarbij de investering in de dispenser door onze partners wordt gedaan. Maar ook aan het verbruik. Een iets duurder handdoekje kan een lager verbruik geven en uiteindelijk lagere cost per use.

6. Extra service

Wat extra luxe kan het verschil maken! Hang een toiletseat ­cleaner naast het toilet voor een hygiënisch en veilig gevoel. Kies voor de iets duurdere schuimzeep en bied je bezoeker meer luxe, terwijl je zelf profiteert van een lager verbruik. Hang een gesloten toiletborstelhouder aan de muur, zodat alles netjes blijft. Een nette omgeving, wordt ook door bezoekers vaak netjes behandeld.

 

Sanitaire inrichting en hygiënische gebruiksartikelen

Wij bieden je diverse oplossingen op het gebied van inrichting en hygiënische gebruiksartikelen voor de sanitaire omgeving. Je hebt de keuze uit vijf dispenserlijnen die allemaal uit verschillende systemen bestaan. Daarnaast kun je kiezen voor een eigen uitstraling en een passend systeem afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers. Als partner geven we jou graag advies!

De inclusieve dispensers van Katrin: Nóg duurzamer

De Katrin Inclusive-dispensers hebben een duurzaam ontwerp en zijn gemaakt van volledig recyclebaar plastic. De zwarte variant is nog duurzamer, deze zijn volledig geproduceerd uit gerecycled kunststof. Het tijdloze en stijlvolle ontwerp van de Katrin Inclusive-dispenser is geïnspireerd door Scandinavische vormgeving. De dispensers zijn leverbaar in zwart of wit. Tevens zijn ze eenvoudig en ergonomisch te gebruiken door iedereen ongeacht leeftijd, geslacht of lichamelijke vaardigheden. Door de contrasterende onderdelen zijn de dispensers ook goed zichtbaar op een witte achtergrond. Ze zijn eenvoudig te gebruiken voor zowel de gebruiker als het servicepersoneel.

De unieke combinatie van design en functionaliteit: Eenvoud en intuïtie

De dispensers van de Tork Elevationlijn zijn een unieke combinatie van design en functionaliteit. Ze zijn ontworpen om zich aan te passen aan elke omgeving. Dit komt door het minimalistische en neutrale ontwerp met zachte en organische vormen. De dispensers zijn verkrijgbaar in wit en zwart. Het onderhoud, vullen en gebruik zijn eenvoudig en intuïtief. Voor de papiervullingen kun je kiezen uit de kwaliteiten universal, advanced en premium. Elke keuze is passend bij de omgeving en de gebruikers.

Compleet en functioneel: het totaalconcept van BlackSatino: storingsvrij en hygiënisch

De dispensers van BlackSatino zijn gemaakt van gerecycled materiaal, zonder electronica en batterijen. Hierdoor zijn ze storingsvrij. Daarnaast zijn ze CO2 geneutraliseerd en Cradle to Cradle® – Bronze gecertificeerd. Het ontwerp met een ronding van boven naar beneden zorgt ervoor dat ophoping van vuil en bacteriën op de dispensers gemakkelijk voorkomen wordt. Daarnaast is het design elegant, modern en tijdloos. Door de matte afwerking zijn vingerafdrukken minder zichtbaar. De dispensers zijn leverbaar in zwart of wit voor verschillende washroomstijlen. Door de optimale afmetingen van de dispensers zijn ze voor alle soorten sanitaire ruimtes te gebruiken. Bijvullen is eenvoudig en de bijvulfrequentie is laag.

Cleaninq: de huislijn van Quantore: In de basis goed verzorgd

De dispenserlijn van Cleaninq zorgt voor een neutrale uitstraling van de toiletgroep. De dispensers zijn gemakkelijk (tussentijds) na te vullen. Ze zijn voorzien van een voorraadindicatie venster en ze zijn geschikt voor wandmontage. Met deze lijn ziet elke basis toiletgroep er verzorgd uit.

Heb je vragen over facilitaire artikelen, neem dan graag contact op met team Romijn Office Supply via 079 – 888 33 75 of  info@romijnofficesupply.nl .

Of deel dit artikel via Whatsapp
.