Nobo speelt in op hybride werken

Ook de werkzaamheden die werknemers op kantoor uitvoeren zal veranderen. Kantoor wordt vooral een plek om collega’s en klanten te ontmoeten voor vergaderingen, brainstormsessies en trainingen. De operationele werkzaamheden kunnen vanaf huis worden gedaan. Hierdoor zal er meer ruimte moeten worden gecreëerd om ongestoord met collega’s, klanten en teams te kunnen overleggen en dit vergroot tevens de vraag naar visuele communicatiemiddelen, zoals whiteboards, flipovers en mobiele borden.

Nobo Move & Meet Systeem
Nobo introduceert een complete oplossing die het mogelijk maakt voor teams om flexibel en productief samen te werken. Het systeem bestaat uit een verrijdbare unit die plaats biedt aan vier dubbelzijdige, draagbare whiteboards of memoborden. De whiteboards zijn voorzien van een zacht rubberen frame en door hun lichte gewicht eenvoudig vlak op een tafel te leggen, zodat het volledige schrijfoppervlak eenvoudig benut kan worden. De unit is voorzien van twee accessoire-trays voor magneten en markers die ook eenvoudig los te gebruiken zijn. Kortom een simpel maar zeer doeltreffend hulpmiddel voor teamwork!

Handige hulp bij thuiswerken
Naast een uitgebreid assortiment whiteboards, memoborden en flipovers van gelakt staal tot duurzaam glas voor kantoor, heeft Nobo ook een stijlvolle serie schrijfborden voor thuis en het thuiskantoor ontwikkeld. Die bestaat uit diverse onmisbare notitieborden voor op het bureau en aan de wand, uitgevoerd in zowel glas als acryl. De borden met weekplanning zorgen ervoor dat de drukke schema’s van alle gezinsleden overzichtelijk kunnen worden weergegeven.

Groeiende vraag naar bewegwijzering
Covid-19 heeft de vraag naar bewegwijzeringsproducten explosief doen stijgen. Bedrijven hadden dringend behoefte om de diverse maatregelen, mededelingen en waarschuwingen te communiceren aan klanten en medewerkers door middel van stoepborden, poster frames, vitrines en memoborden. Ook in de toekomst is de verwachting dat deze productgroep zal blijven groeien. Nobo heeft het bestaande aanbod van posterframes met clicklijsten uitgebreid. Het achterpaneel wordt stevig aan de muur bevestigd en de voorzijde is eenvoudig te verwijderen, waardoor het wisselen van de inhoud een fluitje van een cent is. Daarnaast is het aanbod posterframes uitgebreid met modellen die met een staander eenvoudig op tafel te plaatsen zijn, randloze acrylframes die aan de wand gemonteerd kunnen worden en wandframes voorzien van vier zuignappen, zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden.

Of u nu thuis werkt, op kantoor of ergens anders, Nobo zorgt overal voor heldere communicatie!

Alle (thuis)werk kantooroplossingen zijn eenvoudig in de webshop van Romijn Office Supply te bestellen. Of neem contact op via info@romijnofficesupply.nl of 079 – 888 33 75.

 

Of deel dit artikel via Whatsapp