Drukwerk

Romijn Office Supply uit Zoetermeer werkt voor drukwerk nauw samen met één van de grootste drukkerijen in Nederland, om al uw handelsdrukwerk eenvoudig en voordelig te bestellen.

Onze partner is al vijftig jaar een gezonde full-service drukkerij. We helpen u van ontwerp tot en met het afwerken, personaliseren en eventueel ter post aanbieden van al uw drukwerk. Met behulp van een modern technisch hoogstaand machinepark met vele verwerkingsmogelijkheden kunnen we snel en accuraat op uw wensen inspelen.

Briefpapier

Briefpapier is het visitekaartje van uw bedrijf! Het is één van de belangrijkste huisstijldragers van elke organisatie. Briefpapier kunnen we voor u in elke oplage produceren: lage oplagen digitaal, middelgrote oplagen in vellenoffset en grote oplagen op rotatiepersen die uw briefpapier direct tot eindproduct verwerken.

drukwerk briefpapier

Voor veel klanten wordt een jaarvolume geproduceerd, dat wordt opgeslagen in het magazijn om op afroep uit te leveren. Dit scheelt geld, tijd en u kunt altijd over uw drukwerk beschikken.

Enveloppen

Een envelop is een ondergewaardeerd stukje drukwerk. Het is tenslotte het eerste wat een klant ziet wanneer een poststuk ontvangen wordt! Enveloppen zijn in veel formaten en papiersoorten verkrijgbaar. Met of zonder venster, venster links of venster rechts, stripsluiting of een gegomde couverteersluiting, sluiting aan lange zijde (dienstenvelop) of sluiting aan korte zijde (akte-envelop).

Grote oplagen enveloppen bedrukken we op speciale enveloppenpersen, kleine oplagen kunnen we digitaal produceren. Ook is het mogelijk enveloppen te personaliseren, dit kan zowel in tekst als in beeld!

Visitekaartjes en with complimentskaarten

Dit is letterlijk het visitekaartje van uw bedrijf! De kaarten kunnen zowel in vellenoffset als digitaal geproduceerd worden. Vaak kan door bundeling en een slimme aanpak veel worden bespaard.

drukwerk visitekaartjes

Uiteraard kunnen uw visitekaartjes verfraaid worden door middel van bijvoorbeeld laminaat of een logo in foliedruk.

Vrachtdocumenten

Vrachtdocumenten kunnen in alle denkbare soorten besteld worden. Gebruikt u laserprintformulieren, kettingformulieren of standaard sets? Het is allemaal mogelijk, graag kijken we samen met u naar verbetering van het gebruik binnen uw organisatie.

Huisstijl ontwerp

Professionaliteit zit in alle aspecten van uw bedrijfsvoering. De netheid van uw kantoor, de manier waarop u de telefoon opneemt, de kwaliteit van uw dienstverlening. En in uw huisstijl. Een huisstijl ontwerp is onderdeel van uw totale marketingmix, zo’n 6% van het totaal. Maar het is er één waar je een klant mee kan winnen of verliezen. Omdat het bepalend is voor de professionaliteit die u naar uw klant uitstraalt.

De basis van uw huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen, met vriendelijke groet kaarten (with complimentskaarten) en visitekaartjes. Maar een huisstijl kan nog veel meer bevatten. Een volledige huisstijl omvat ook gevelreclame, autobestickering, lichtbakken, relatiegeschenken, borden, banners en ga zo maar door. Als een huisstijl of grafisch imago goed ontworpen is en consequent wordt doorgevoerd, kunnen mensen zich er makkelijk mee identificeren en zal uw professionaliteit hoger gewaardeerd worden.

Voor al uw vragen en advies over de vele mogelijkheden met betrekking tot uw drukwerk en huisstijl ontwerp, kunt u contact met ons opnemen.

drukwerk brieven enveloppen