Maak jij de juiste keuze?

Zijn de cartridges in jouw printer binnenkort aan vervanging toe? Jouw keuze heeft namelijk veel impact op je portemonnee, het milieu én op de kwaliteit van je printwerk.

Maak jij de juiste keuze?

De keuze is niet altijd makkelijk door het enorme aanbod aan cartridges dat er is. Ik help je graag op weg. Er zijn drie soorten cartridges te onderscheiden. De duurdere, originele cartridges waar je het merk van de printerfabrikant terugvindt op de cartridge. Dan zijn er de goedkope, single-use plastic imitatiecartridges. De juiste keuze maak je met de derde soort: refurbished cartridges. Dat zijn originele cartridges die worden ingezameld in Europa en die in perfecte staat hersteld worden. Daarmee kies je dus voor de kwaliteit en de werking van het origineel maar betaal je veel minder én print je milieuvriendelijk.

Refurbised is het antwoord

Een goed voorbeeld van deze refurbished cartridges is het merk OWA. Dit circulaire cartridgemerk gaat zelfs nog een stapje verder. Van OWA belandt er niets op de vuilnisbelt want als een cartridge niet meer kan worden hergebruikt, worden er kantoorartikelen van gemaakt. Geen afval dus!

ISO- en DIN normeringen

Net zoals bij refurbished telefoons doen deze cartridges niet onder voor de originele producten. Diverse printtesten worden volgens ISO- en DIN-normeringen uitgevoerd om een optimale printkwaliteit te kunnen garanderen. Met OWA kun je dus rekenen op haarscherpe, heldere afdrukken.

Past altijd in de printer en 100% garantie

OWA biedt 100% garantie. De cartridge past altijd in de printer omdat niets aan de oorspronkelijke uitvoering van de cartridge wordt veranderd en de werking in de printer hetzelfde blijft. Mocht er ondanks het zorgvuldige productieproces een defect aan de cartridge zijn, dan heb je volledige garantie op het product. Ook hoef je geen twijfel te hebben over de garantie van je printer. Deze blijft in tact bij het gebruik van een OWA-cartridge.

Duurzaam printen met minder kosten

Als je print met OWA verlaag je je milieu-voetafdruk met maar liefst 40%. Je print milieuvriendelijk en met een hoge kwaliteit en bespaart tegelijkertijd op printkosten terwijl je met OWA evenveel of zelfs meer print dan met de originele cartridge. Dit is het unieke van dit cartridgemerk en verkrijgbaar bij Romijn Office Supply.

Meer weten?

Zoals je van ons gewend bent, staan we voor je klaar om je meer informatie te geven. Ook kun je hier de korte video bekijken. Als je een vraag hebt of een inlog nodig hebt voor de webshop, neem dan contact op met team Romijn Office Supply via info@romijnofficesupply.nl of 079 – 888 33 75. 

 

Of deel dit artikel via Whatsapp
.