Milieuvriendelijke kantoorartikelen voor op jouw bureau

Met de nieuwe milieuvriendelijke range Leitz Recycle, heb je invloed op zowel het wereldwijde milieu als op die van jezelf. Elk product in het assortiment is klimaatneutraal, 100% recyclebaar en gemaakt van een hoog percentage gerecyclede materialen.

Oog voor duurzaamheid en een uitmuntend design.

Premium kwaliteit die je van Leitz gewend bent met oog voor duurzaamheid en een uitmuntend design. Deze range ‘groene’ kantoorartikelen weerspiegelt echt jouw bewuste keuze voor het milieu.

Milieuvriendelijke kantoorartikelen voor op jouw bureau

Gerecyclede inhoud

Alle Leitz Recycle producten bevatten het hoogst mogelijke percentage gerecyclede materialen, tot wel 100%. De Leitz Recycle brievenbak, de tijdschriftencassette en de prullenbak zijn bijvoorbeeld gemaakt van 98% post-consumer gerecycled plastic, terwijl de kartonnen 3-klepsmap en de sorteermap zijn gemaakt van 100% gerecycled karton.

Milieuvriendelijke kantoorartikelen voor op jouw bureau

CO2 neutraal & 100% recyclebaar

Elk product in de Leitz Recycle range is klimaatneutraal (in samenwerking met Climate partner), 100% recyclebaar en gemaakt van een hoog percentrage gerecycled materiaal.

Leitz, als onderdeel van ACCO Brands, heeft een lange geschiedenis van werken om ervoor te zorgen dat onze producten en processen zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, of artikelen bestellen in onze webshop, neem dan graag contact op met team Romijn Office Supply.

team Romijn Office Supply

 

Of deel dit artikel via Whatsapp
.