Thuis werken zoals op kantoor met onze nieuwe HomeFit©

We werken steeds meer vanuit huis. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor een volledige zit/sta werkplek zoals op kantoor. En heb je wel de ruimte, past dit meestal niet in je interieur. Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is HomeFit niet groter dan een schoenenkast. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit naadloos in iedere woonkamer past. De transformatie van het anonieme kastje tot een volwaardige werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. De handige opberggoot in het kastje biedt ruimte aan werk-gerelateerde materialen zoals een laptop, ordner of werkmap. 

Ergonomie

Net als op kantoor, is het thuis belangrijk om afwisselend zittend en staand te werken. Aan de keukentafel is dit vaak niet mogelijk. HomeFit is dé professionele werkplek voor thuis; volledig elektrisch in hoogte te verstellen om zowel zittend als staand te kunnen werken.

Uniek in zijn soort. 

In Nederland gemaakt en snel geleverd.     

HomeFit wordt volledig in onze eigen fabrieken in Nederland en met de meest duurzame materialen gemaakt. Omdat we begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe thuiswerkplek, leveren we HomeFit binnen 10 werkdagen bij je thuis. Na het verwijderen van de doos, hoef je slechts de stekker in het stopcontact te steken en je nieuwe bureau is klaar voor gebruik.

Door de vele kleurenmogelijkheden past HomeFit namelijk bij iedere inrichting. Moderne inrichting? Kies dan voor een volledig witte of zwarte variant. Landelijk? Dan past de eiken Vicenza versie wellicht beter. Omdat we begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe thuiswerkplek, leveren we HomeFit  met standaard decoren binnen 10 werkdagen bij je thuis. Retro? HomeFit is ook leverbaar in trendkleuren zoals bijvoorbeeld henna, taupe of mint.

Na het verwijderen van de kartonnen doos, hoef je slechts de stekker in het stopcontact te steken en je nieuwe bureau is klaar voor gebruik.

Van kast naar bureau in een paar handelingen:

  1. Open de kastdeurtjes
  2. Klap het werkblad uit door middel van de greeplijst onder het blad
  3. Zet het blad met de tiptoets op de juiste hoogte
  4. Pakt je laptop uit de opberggoot

Ook omgekeerd is het zeer eenvoudig

  1. Berg je laptop op in de opberggoot
  2. Zet het werkblad in de laatste stand
  3. Klap het werkblad in
  4. Sluit de kastdeuren

Kies je kleur

Voor de HomeFit zijn een aantal standaard bladdecoren beschikbaar die een levertijd hebben van slechts 10 werkdagen. Daarnaast zijn andere decoren mogelijk met een langere levertijd. Uiteraard zijn alle bladen PEFC gecertificeerd leverbaar. Al onze bureaubladen zijn standaard voorzien van een Lasertec stootrand. Het voordeel hiervan is dat de randen vuil- en vochtafstotend zijn èn beter beschermd tegen stootschade.

De levertijd is ongeveer 10 werkdagen en bezorging kan op elk gewenst adres in Nederland.

Wilt u meer informatie over de HomeFit of deze bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@romijnofficesupply.nl of 079 – 888 33 75.

Of deel dit artikel via Whatsapp