De Circular Cup is de duurzame beker voor op kantoor én onderweg

Creëer enthousiaste en betrokken medewerkers.

Door werknemers eigen herbruikbare bekers te geven zien ze de betrokkenheid van de werkgever bij circulariteit. Ook is het een belangrijke blijk van waardering naar de werknemers. Je toont duidelijk dat je hun inzet voor het milieu waardeert en ondersteunt. Het hebben van hygiënisch oogpunt is een eigen beker voor veel werknemers een pluspunt.

circular-cups

Waarom de Circular Cup?

De Circular Cup van Circular&Co. is ’s werelds eerste duurzame herbruikbare to go beker gemaakt van gerecyclede koffiebekers. De ultieme thee- en/of koffiebeker voor op kantoor en onderweg. Een beker die jarenlang meegaat (10+) en daarnaast gemaakt is van koffiebekers die normaal bij het restafval belanden. Dat noemen wij dubbel duurzaam!

Wat is bring your own?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen brengt de Circular Cup vele voordelen met zich mee, waardoor de beker zeer geschikt is voor het bring your own beleid. Dit houdt in dat je als organisatie deze beker geeft aan al je medewerkers. Daardoor kunnen medewerkers de herbruikbare to go beker zowel op kantoor als onderweg gebruiken.

circular-cups-voor-bedrijven

Waarom overstappen?

Om binnen een organisatie over te gaan van single-use plastics naar een herbruikbaar alternatief om te gebruiken zijn er twee redenen:

1. Duurzaamheid versnellen
Bijdragen aan 100% circulaire bedrijfsvoering.

2. De SUP-richtlijn
Vanaf 1 januari 2024 geldt er in Nederland voor ‘consumptie ter plaatse’ een verbod op eenmalige bekers. Kartonnen koffiebekers vallen onder deze wetgeving door hun plastic coating en/of andere coating van niet-natuurlijke polymeren.

Maak de beker je visitekaartje en bedruk je eigen beker.

De bekers zijn al uniek door het materiaalgebruik, de verschillende kleurencombinaties en de formaten. Door de beker te personaliseren maak je hem helemaal af en uniek! Een eigen naam, eigen logo of afbeelding, alles is mogelijk. En is je beker aan het einde van de levensduur? Lever dan de beker weer in voor recycling!

Wil je meer informatie over duurzame bekers, neem dan contact op met team Romijn Office Supply via 079 – 888 33 75 of info@romijnofficesupply.nl .

 

Of deel dit artikel via Whatsapp
.