Digitaliseer jouw werkomgeving eenvoudig met HP

Contracten, bonnetjes voor zakenreizen of toch de krabbel van je dochter: het zijn allemaal offline documenten die je ook graag online zou opslaan. Ga voor een digitale werkomgeving met de professionele printers van HP en maak van papieren documenten pixels!

Digitaliseer jouw werkomgeving

De Officejet Pro printers van HP zijn volledig uitgerust en ideaal voor het digitaliseren van jouw werkomgeving. Of het nu voor jouw thuiswerkplek is of voor op kantoor: de HP OfficeJet Pro printers zorgen ervoor dat die stapels papier op jouw werkplek binnen de kortste keren verdwenen zijn. Door de uitgebreide digitaliseringsopties scan jij heel eenvoudig al jouw documenten direct naar jouw e-mail, Google Drive, Dropbox, Evernote of iCloud.

hp instant inkt is voordelig
hp + biedt veel voordelen voor het mkb

HP+ printers: voor nóg meer digitaliseringsopties

De Officejet Pro 8022E en 9022E zijn HP+ printers met tal van extra mogelijkheden. Dankzij de HP Smart App heb je nog meer digitaliseringsopties binnen handbereik. Zo kan je met de HP Smart App en een HP+ printer documenten scannen en digitaal opslaan. Zet een scan direct om in een doorzoekbaar, bewerkbaar bestand. Zo hoef je nooit meer eindeloos te zoeken naar dat ene document, maar zoek je gewoon op titel of tekst. Bovendien biedt de HP Smart App een professionele scanner op zakformaat, waarmee je documenten kunt bijsnijden, vlak kunt maken, glad kunt maken en kunt bewerken. Maak snelkoppelingen met de app, waardoor je niet iedere keer al je instellingen hoeft aan te passen. Op naar een opgeruimde en digitale werk- omgeving!

Professioneel archiveren, kopiëren en delen!

Maar er is meer! Een kopie maken van die net gescande foto? Professionele kleurendocumenten delen met een collega of flyers en brochures direct printen vanaf jouw smartphone? Doordat de HP OfficeJet Pro printers volledig uitgerust zijn, voldoen ze aan al jouw behoeften! Of dit nu scannen, printen of kopiëren is: alles gebeurt met de beste HP kwaliteit. Kies bij het gebruik van de OfficeJet Pro daarom altijd voor de originele cartridges van HP, zodat je keer op keer bent verzekerd van kwalitatief hoogwaardige afdrukken. De cartridges zijn gratis en gemakkelijk te recyclen en ontworpen voor betrouwbaarheid en consistentie. Iedere printbeurt weer!

Of deel dit artikel via Whatsapp
.