Introductie nieuwe reeks akoestische producten voor kantoor

productiviteit en gezondheid van medewerkers

Werken in een rustige kantooromgeving is van groot belang voor de productiviteit en gezondheid van medewerkers. In navolging van eerder succes met akoestiekproducten, introduceren we een nieuwe reeks  PET-vilt producten.

Scheidingsschermen bureau

Dit lichtgewicht scheidingsscherm is eenvoudig in elkaar te zetten door de zijkanten aan het lange gedeelte te schuiven. Door de delen in elkaar te schuiven ontstaat een stabiele constructie.

Met de combinatie tussen 3 breedtematen en 3 dieptematen is dit product verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende varianten. Bovendien is voor elke variant ook nog eens keuze uit 2 kleuren.

PET-vilt wandtegels

Akoestische wandbekleding bestaande uit sets van 22 tegels in 3 verschillende repeterende vormen. De tegels zijn als kleurenmix van 4 kleuren verkrijgbaar, maar ook als set in één kleur. Daardoor kan iedere willekeurige wandvulling gemaakt worden.

Deze PET-vilten tegels zijn eenvoudig in een patroon tegen de wand te plakken dankzij handige zelfklevers aan de achterzijde van de tegel. De tegels hebben een afgeschuinde rand die diepte geeft aan het patroon.

Koppelbare scheidingswand

Zowel het paneel als de voeten van dit akoestische scheidingsscherm zijn gemaakt met 18 mm dik gerecycled PET-vilt. Daarmee draagt het sterk bij aan een verbeterde akoestiek in de ruimte.

Meerdere van deze scheidingsschermen kunnen gekoppeld worden in een rechte lijn of in een hoek tot maximaal 90 graden. Met het bijgeleverde klittenband kunnen de schermen vastgemaakt worden voor extra stabiele constructies.

Diverse hoogtes

Het lichtgrijze PET-vilt scheidingsscherm is er in 3 verschillende hoogtes:
– 100×120 cm
– 100×140 cm
– 100×180 cm

PET-vilt wandstroken

Met deze sets van 6 PET-vilt stroken creëer je op een eenvoudige manier een betere akoestiek in een ruimte. De panelen hebben los van elkaar ieder een formaat van ongeveer 30×120 cm. Elke set van 6 panelen heeft een totaal oppervlak van ongeveer 1,9 vierkante meter. Deze stroken zijn verkrijgbaar in 3 vormen en 4 verschillende kleuren.

Als u vragen heeft of vrijblijvend een offerte wilt ontvangen, neem dan graag contact op.

Of deel dit artikel via Whatsapp