Met Biaretto koffiemachines bereidt je overheerlijke koffiesoorten

Genieten van een verse kop koffie? Een professionele koffiemachine is daarvoor essentieel. Met de moderne Biaretto koffiemachine bereidt je eenvoudig overheerlijke koffiesoorten. Op deze manier genieten jij, maar ook jouw klanten, gasten en medewerkers van onvergetelijk lekkere koffie.

koffiemachines van dr. Coffee zijn zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van moderne technologie.

Brochure Biaretto koffiemachines

Sinds begin dit jaar is Romijn Office Supply select dealer van Dr. Coffee. Hiermee kunnen we u voorzien in een passende koffiemachine, onderhoud en het bezorgen van alle koffiebenodigdheden zoals ‘Biaretto’ koffiebonen, (herbruikbare)koffiebekers, suiker & melk en alle overige benodigdheden. Alle koffiemachines van dr. Coffee vindt u in deze online brochure van Biaretto koffiemachines.

Gebruiksvriendelijk en voorzien van moderne technologieën

De Biaretto koffiemachine is voorzien van moderne technologieën en is erg gebruiksvriendelijk. Zo zet je met slechts één druk op de knop de perfecte espresso, cappuccino en latte macchiato. Benieuwd hoe het strakke design van de Biaretto koffiemachine volstaat in jouw kantoor, keuken, kantine of horecavestiging?

Romijn Office Supply is dealer van dr. Coffee

Onze volautomatische Biaretto koffiemachine

De Biaretto koffiemachines uit ons assortiment werken met echte ‘Biaretto’ koffiebonen. Zo weet je zeker dat je altijd lekkere en verse koffie bereidt. Dat kan alleen met de perfecte machine. De perfecte combinatie van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zie je terug in het moderne design. Elk model is voorzien van unieke functies. Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf met een koffiemachine van Biaretto.

Haal het beste uit je werkdag met Biaretto koffie

Kies je voor de volautomatische Biaretto Silver Edition? Met het handige touch screen bepaal je eenvoudig jouw favoriete koffiesoort. Je kunt zelfs de koffiesterkte en mengverhouding van de melk bepalen. Ook heeft het een automatische zelfreinigingsfunctie voor grondig onderhoud.

Voor alle vragen, advies of een proefplaatsing, kunt u contact opnemen met team Romijn Office Supply via info@romijnofficesupply.nl of 079 – 888 33 75.

 

Of deel dit artikel via Whatsapp