OWA de milieuvriendelijke printoplossing

OWA is het eerste merk dat 100% duurzame cartridges aanbiedt. De OWA-cartridges doorlopen een volledig end-of-life proces waardoor de belasting van het milieu veel minder is. De OWA cartridges zijn eenvoudig te bestellen in de webshop van Romijn Office Supply.


OWA de milieuvriendelijke printoplossing

OWA zamelt de cartridges in waarna een uniek herstelproces volgt. De cartridges worden geschikt gemaakt voor hergebruik of volledig gerecycled.

Veel mensen hebben het idee dat ze verantwoord bezig zijn. Maar op het gebied van printen kan er nog veel verbeteren. Met OWA kunnen bedrijven snel en makkelijk hun milieu voetafdruk verlagen en tegelijk op printkosten besparen.

Grote kostenbesparing in vergelijking met originele merken

Wilt u de printuitgaven binnen uw onderneming verminderen?

Bespaar geld door OWA remanufactured inktcartridges te kopen in plaats van inktcartridges van printerfabrikanten.

De OWA cartridges zijn uitgebreid getest en gecertificeerd: de gebruiksduur is minstens gelijk aan die van de originele merken. Met OWA print u zelfs meer dan met de originele producten. Dus u bespaart al kosten bij de aanschaf van een OWA-cartridge en daarnaast kunt u meer printen: in sommige gevallen zelfs 3 keer zoveel!

Door de prijs per pagina te berekenen, wordt de daadwerkelijke kostenbesparing bij aankoop van een OWA-cartridge duidelijk en kunnen de prestaties van verschillende cartridges met elkaar worden vergeleken. De  JUMBO-cartridges hebben een hoog rendement en zorgen voor een extra kostenbesparing dankzij een geoptimaliseerde prijs per pagina van 15 tot 50% in vergelijking met standaard cartridges.

Waarom is er zo’n prijsverschil?

Een cartridge opnieuw gebruiken is minder duur dan deze te produceren: er wordt minder energie verbruikt en de grondstoffen zijn al aanwezig. Hergebruik is dan ook een goedkopere en milieuvriendelijkere oplossing.

Originele merken investeren daarbij flink in onderzoek en ontwikkeling om hun assortiment printers verder te kunnen ontwikkelen. Deze kosten worden doorberekend in de prijs van de cartridges van deze fabrikanten.

ARMOR is specialist op dit gebied en besteedt het volledige R&D-budget daadwerkelijk aan de cartridges om u hoogwaardige inkt te kunnen bieden die niet onderdoet voor de inkt van originele merken en daarnaast goedkoper is.

OWA de milieuvriendelijke printoplossing

Economisch én duurzaam

OWA is een printoplossing die productiviteit en duurzaamheid combineert. OWA -cartridges zijn niet alleen goedkoper, ze garanderen u ook een hoge printkwaliteit en een lagere milieu voetafdruk.

Ook in de toekomst blijven wij ons best doen om u nieuwe oplossingen te bieden waarmee u zowel op uw printkosten bespaart als van de milieuvoordelen van OWA kunt profiteren.


Wilt u meer weten over OWA toners, neem dan graag contact op met Romijn Office Supply via 079 – 888 33 75 of info@romijnofficesupply.nl .

 

Of deel dit artikel via Whatsapp
.