Work smarter, not harder met Canon

Menig bureau kent de bekende papierstapel met documenten die je lang niet iedere dag gebruikt. Canon biedt de perfecte oplossing om je bureau te bevrijden van die eindeloze stapel. Dankzij de documentscanners digitaliseer je nu moeiteloos en in recordtempo jouw papierstroom. Of het nu dat ene belangrijke contract is of die snel gemaakte aantekeningen tijdens een vergadering: de slimme scanners van Canon maken jouw werkdag nog gemakkelijker!

  Canon maken jouw werkdag nog gemakkelijker!

Van papierchaos naar digitaal gemak

Papieren documenten spaar je door de jaren heen flink op, waardoor er vaak overvolle ordners op je werkplek ontstaan. Het vinden van dat ene belangrijke document kan dan een hele opgave zijn. Deze papierchaos maakt nu plaats voor de nette en compacte documentscanners van Canon. Eindeloos bladeren in al die documenten is verleden tijd! Scan de documenten in, digitaliseer ze en sla ze op. Met een paar klikken haal je vervolgens het juiste bestand tevoorschijn. Ideaal en wel zo efficiënt!

Scan-tastische voordelen

Sneller werken door documentprocessen te automatiseren is een van de voordelen van een scanner. Ook is het een stuk eenvoudiger om informatie te delen. Ongeacht je locatie, heb je overal toegang tot je gegevens. Bovendien bespaar je een hoop printkosten, omdat de documenten online zijn opgeslagen. Een ander belangrijk voordeel is dat je informatie vertrouwelijk kunt verwerken, beheren en opslaan. Door middel van aanpasbare verificatiemethoden en gecentraliseerd scannergebruikersbeheer, verbeter je de documentbeveiliging in hoge mate. En dat werkt wel zo fijn!

Canon maken jouw werkdag nog gemakkelijker!

Scanners voor iedere werkplek

Canon biedt verschillende documentscanners aan waaronder mobiele scanners, compacte desktop- en productiescanners, geschikt voor kantoren van elke omvang. Ben je van plan om vaak en veel te gaan scannen op de werkvloer? Dan is de Canon imageFORMULA DR-S150 de juiste keuze. Deze scanner kan zware taken tot 6.000 scans per dag aan en heeft flexibele connectiviteitopties zoals USB, LAN en WiFi. Wil je een scanner die je kunt gebruiken op kantoor, thuis en voor onderweg? Kijk dan eens naar de Canon imageFORMULA DR-P215 II. Dit is een draagbare scanner met een compact design en ultralichtgewicht. Voor een scanner op een klein kantoor of kleine afdeling is de Canon imageFORMULA DR-C225 II een perfecte match. De scanner heeft een compact en slank ontwerp, waardoor deze weinig ruimte in beslag neemt op een bureau.

Met Canon behaal je stap voor stap het maximale resultaat uit de mogelijkheden van digitalisering. Ontdek een geheel nieuw niveau van productiviteit en gemak op de werkvloer. Voor welke scanner ga jij?

Canon maken jouw werkdag nog gemakkelijker!
Of deel dit artikel via Whatsapp
.