Geef je schrijfplezier een boost met het schrijfgerei van Paper Mate

Geef je schrijfplezier een boost met het schrijfgerei van Paper Mate! Met een regenboog aan kleuren en een veeg-vaste inkt, creëer je de mooiste kustwerken op papier. Van het schrijven van kleurrijke aantekeningen tijdens die vergadering tot aan het maken van de mooiste tekeningen. Of het nou in woord of beeld is: Paper Mate heeft voor alles de juiste pen. Ontdek de wereld van schrijf- en tekengenot!

Verhoog jouw schrijfplezier

Je herkent het vast, dat na het schrijven of tekenen de pagina helemaal onder inktvlekken zit. De Paper Mate Flair-viltstiften heeft een veeg-vaste inkt die bovendien op waterbasis is. Hierdoor vloeit de inkt niet op en door het papier. Zo blijven jouw pagina’s netjes en mooi!

Grenzeloze creativiteit

De Paper Mate viltstiften zijn beschikbaar in wel 32 heldere kleuren. Hiermee vallen jouw creaties goed op! Of je nu tekent, krabbelt of notities maakt tijdens een brainstormsessie: met Paper Mate Flair klaar je de klus! Met de medium punt kun je opvallende, kleurrijke lijnen maken. Zo zijn ze ideaal voor scrapbooking, kleurboeken of het maken van planningen en to do lijstjes! Voor welke kleur ga jij?

De betrouwbare schrijfpartner

Maar Paper Mate heeft meer te bieden voor de optimale schrijfervaring. Zoek je een pen die een soepel schrijft en strakke lijnen zet? Dan is de Paper Mate Flexgrip Ultra-balpen dé pen voor jou! De balpen is gemakkelijk vast te pakken en biedt daardoor comfort en beheersing, zelfs tijdens langdurige schrijfsessies. Dit komt onder andere door de rubber bedekte behuizing en een getextureerde grip. Ook heeft de pen een soepele en consistente inktstroom om moeiteloos te kunnen schrijven!

Voor thuis, op kantoor en tijdens de les!

de Paper Mate Flexgrip Ultra-balpen is ideaal voor gebruik thuis, op kantoor en op school. Of het nou het schrijven van dat boodschappenlijstje is, het ondertekenen van een contract of moeiteloos dat tentamen vol schrijven. Daarnaast is de veel- zijdige medium punt van 1,0 mm geschikt voor een breed scala aan schrijftaken. De pen met roestvrijstalen punt heeft luxe accenten en is in verkrijgbaar in leuke pastelkleuren.

Kortom, genoeg mogelijkheden om je creativiteit op een soepele en unieke wijze te kunnen communiceren!

 

Of deel dit artikel via Whatsapp
.