Hoe werkt de ultragrip™ technologie van Avery?

Mijn etiketten komen altijd scheef uit de printer. Ook hebben we vaak storingen bij het printen van etiketten.

Ongetwijfeld heb je weleens problemen met het afdrukken van etiketten. Dit is natuurlijk heel frustrerend, tijdrovend en dus verliesgevend. Romijn Office Supply adviseert daarom Avery-etiketten met de ultragrip™ technologie te gebruiken. Deze unieke technologie zorgt voor optimale grip en doorvoer van etiketten in gangbare printers. Bedrijven kunnen 100storingsvrij afdrukken en zijn absoluut verzekerd van een professioneel eindresultaat.

Hoe werkt de ultragrip™ technologie van Avery?

Ultragrip™ is een unieke blauwevoelbaredriedimensionale markering die Avery op etiketten aanbrengt. Dit ‘profiel’ zorgt voor extra grip en een gegarandeerde storingsvrije doorvoer. Zelfs bij stoffige en verouderde printers met versleten printrollen. Zeker bij oude printers trekken etiketten zonder ultragrip™ trekken zeker bij oude printers vaak schuin, waardoor de etiketten niet mooi worden uitgelijnd. In het ergste geval ontstaat zelfs een papierstoring. Met etiketten voorzien van de ultragrip™ technologie heb je hier geen last van. Avery ultragrip™ etiketten garanderen 100% storingsvrije en perfect uitgelijnde afdrukken. Met ultragrip™ ben je dus altijd verzekerd van etiketten met een professioneel eindresultaat.

Wij hebben op kantoor een laserprinter. Kan ik etiketten met de ultragrip™ technologie gebruiken?

JA! Op alle gangbare printers kunnen Avery-etiketten voorzien van de ultragrip™ technologie worden gebruikt.

–       Laserprinters: laser-, adres- en verzendetiketten

–       Alle printers: universele etiketten en ordnerrugetiketten

Kijk hier voor nadere specificaties en het actuele aanbod van etiketten met de ultragrip™ technologie.

Heb ik nog meer nodig om snel en met een mooi resultaat etiketten te kunnen printen?

We adviseren ook bij de ultragrip™ etiketten gebruik te maken van het Avery softwareprogramma Design & Print Online. Deze GRATIS software helpt de klant bij het creëren van etiketten. Ook kan de klant met deze software de etiketten snel en eenvoudig professioneel bedrukken. Het softwareprogramma biedt veel opmaakmogelijkheden, waaronder een samenvoegoptie en het toevoegen van QR- of barcodes, serienummers en afbeeldingen. Dit ontwerpprogramma is gebruiksvriendelijk en bespaart veel tijd en geld in vergelijking met het gebruik van bijvoorbeeld Word-templates.

Bekijk voor het printen van etiketten ook altijd de printerinstellingen. Stel het papiertype in op Etiket, Zwaar of Karton voor het beste afdrukresultaat.

Zijn er ook andere merken met de ultragrip™ technologie?

Nee, Avery heeft het patent op deze ultragrip™ techniek.

Alleen met Avery-etiketten is je klant verzekerd van perfect uitgelijnde etiketten die gegarandeerd storingsvrij worden bedrukt en een scherp en professioneel afdrukresultaat hebben.

 

Voor vragen en advies, neem graag contact op met team Romijn Office Supply via 079 – 888 33 75 of info@romijnofficesupply.nl .

 

Of deel dit artikel via Whatsapp
.